Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu și fiica ei au fost amenințate: ”Orice gând că aș fi avut eu vreo legătură...”

 Stamen Diana
.

Faptul că Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție și a fost amenințată a ajuns și la urechile lui Alex Bodi și a avut o primă reacție. Afaceristul nu mai vrea să audă sub nicio formă de fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce a primit trei apeluri în care a fost amenințată și ea, dar și fiica ei, Sofia Natalia Slav. Alex Bodi, fostul soț al vedetei, a avut o primă reacție, după ce a aflat despre problemele prin care trece vedeta în aceste momente.

Bianca Drăgușanu Poliție 1Bianca Drăgușanu Poliție 1

„În primul rând vreau să spun că îmi pare rău pentru această situație delicată prin care trece, mai ales pentru micuța ei. Referitor la ea, este un capitol încheiat definitiv. Eu chiar nu vreau să mai fi asociat cu ea, iar orice gând că aș fi avut eu vreo legătură cu situația respectivă este eronat. În viață tre să știi că sunt anumite lucruri care se întâmplă la un moment dat dacă superi anumite persoane sau ce cauți în viață, aia găsești. Îmi pare rău și eu nu doresc răul la nimeni, dar vreau să las totalmente să zic așa finalul acestei asocieri sau relația mea cu dânsa în trecut, s-a îngropat. Fiecare își vede de viața lui mai departe, așa cum știe.', a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: ‘Da, mă mărit’

Citește și: Mama Biancăi Drăgușanu, amendată după ce ar fi dat declarații false Poliției despre fiica ei. Ce sumă are de plătit

Citește și: Andreea Mantea a găsit un pliculeț suspect în geanta Biancăi Drăgușanu. Cum au reacționat cele două și ce conținea

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Bianca Drăgușanu a depus plângere penală împotriva celor care au amenințat-o

Miercuri noapte, Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție după ce a primit mai multe apeluri în care este amenințată. Fosta prezentatoare TV i-a înregistrat pe cei care au sunat-o și a mers la Poliție. Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a însoțit-o pe vedetă la secția de Poliție. Bianca Drăgușanu s-a speriat foarte tare în momentul în care a auzit că respectivul i-a spus că intră în casă peste ea și fiica ei.

„Un individ, sau mai bine spus, trei indivizi, pentru că am primit trei apeluri telefonice, m-au amenințat că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Îmi este teamă, tocmai am depus plângere penală și vom vedea cine are o problemă cu mine si cu copilul meu. Va plăti!

Nu bănuiesc pe nimeni, dar o să aflăm în curând, pentru că două dintre telefoane sunt abonamente, nu sunt cartele', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton