A murit Diego Maradona! Zeul Argentinei a făcut stop cardiac

 Dumba Gabriela
.

Vești cutremurătoare vin din Argentina! Diego Maradona a murit în urma unui stop cardiac. Zeul Argentinei avea doar 60 ani, iar la începutul acestei luni suferise o operație pe creier.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maradona era acum în Tigre, la 30 km nord de Buenos Aires, într-o casă aflată în apropierea domiciliului fiicei sale Giannina, unde se recupera după operația pe creier de la începutul lui noiembrie. Cel supranumit „Zeul Argentinei” a facut stop cardiac, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit sursei citate, fostul mare fotbalist a decedat la locuința sa din cartierul San Andrés, în orașul Tigre.

AFP, care inițial a transmis că Maradona se afla în stare critică, a confirmat, de asemenea, decesul.

Maradona se lupta cu dependenta de alcool si cu depresia. Medicii l-au internat pentru un control de rutina la inceputul lunii, apoi l-au operat de urgenta dupa ce i-au gasit un cheag de sange pe creier.

Vestile venite de la doctori anuntau ca starea de sanatate a lui Maradona se imbunatateste ‘pe zi ce trece’ si ca D10S se recupereaza peste asteptari in urma interventiei suferite, potrivit sport.ro.

a murit maradonaa murit maradona

Campionul mondial din 1986 a fost spitalizat pe 2 noiembrie, pentru anemie şi deshidratare, în oraşul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antrenează echipa locală de fotbal. Analizeze efectuate au relevat prezenţa unui hematom subdural, un cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului. Din acest motiv, el a fost transferat la o clinică privată din Olivos, în apropiere de Buenos Aires, unde a fost operat cu succes în ziua următoare.

Cifrele lui Maradona:

  • A evoluat de-a lungul carierei la echipele: Argentinos (1976-1981), Boca (1981-1982 și 1995-1997), Barcelona (1982-1984), Napoli (1984-1991), Sevilla (1991-1992) și Newell’s (1993-1994)
  • A strâns 91 de selecții pentru naționala Pumelor (1977-1994), tricoul Argentinei fiind, după cum chiar el o spune, cea mai mare bucurie a vieții sale.
  • A înscris 312 goluri pentru echipele de club la care a jucat.
  • A cucerit în carieră 10 trofee: de departe, cel mai drag sufletului său fiind Cupa Mondială din 1986, organizată în Mexic.

Titlul mondial din 1986, cel mai înălțător moment al carierei. Sublim. Acolo, ridicând trofeul, simțeam că ating cerul. Toate visele mele se împlineau. În acele clipe, m-am gândit cât de fericiți sunt argentinienii. Am reușit împotriva tuturor. Aceea a fost o echipă persecutată. Echipa mea. A mea, în toate sensurile

Am făcut ce am putut și cred că nu a fost atât de rău pentru mine. Știu că nu pot schimba lumea, dar nu las pe nimeni să intre în lumea mea să o conducă, să mă controleze. Și nimeni nu mă va face să cred că greșelile pe care le-am făcut îmi vor schimba sentimentele. Sunt același, ca întotdeauna. Sunt eu, MaradonaDiego Maradona

Citește și:

Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balş. Actorul ar fi pozitiv la COVID-19

Diana Sar s-a îmbolnăvit de COVID-19! Cum se simte actrița din serialul VLAD: „Am sunat la 112 și…”

Detalii neștiute din viața lui Nicolae Ceaușescu. Nu avea niciodată bani la el, dar ținea mereu în buzunar un anumit obiect

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton