A murit actorul Claudiu "Akebono" Pop. Actorul slăbise 80 de kilograme într-un an

 Dumba Gabriela
.

A murit Claudiu Pop, actorul care în urmă cu câțiva ani a șocat România după ce a reușit să slăbească 80 de kilograme într-un an. Claudiu Pop era cunoscut în rândul publicului drept Akebono', datorită asemănării lui cu luptătorul de sumo Akebono Taro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Claudiu „Akebono” Pop a fost un comediant și un îndrăgit realizator de emisiuni la televiziunile din Baia Mare. În urmă cu câțiva ani, a dat dovadă de o mare ambiție, slăbind 80 de kilograme, deși inițial acesta cântărea 203 kilograme.

A murit Claudiu „Akebono” Pop

Nu sunt cunoscute în acest moment circumstanțele decesului lui Claudiu Pop, cunoscut publicului sub numele de Akebono. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de familia cunoscutul lui actor maramureșean, Claudiu Pop. 

Familia lui Claudiu Pop a anunțat că priveghiul va avea loc, mâine, de la ora 19:00, la noua capelă din comuna Gârdani, iar înmormântarea va avea loc, miercuri, de la ora 13:00.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Berna de la Puterea dragostei și Jador:'Am petrecut clipe magice'

Citește și: Nea Mărin, despre despărțirea dintre Theo Rose și nepotul său, Alex Leonte:'Nu i-am auzit vorbind despre căsătorie'

Citește și: Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose.Regizorul și fosta lui iubită, Lia Bugnar, au fost împreună 8 ani

Claudiu Pop a scris și o carte despre lupta cu surprlusul de kilograme

După ce a reușit performanța de a slăbi 80 de kilograme într-un an, Claudiu Pop a scris și o carte despre lupta cu surprlusul de kilograme, intitulată Greu de slăbit'.

Nu e foarte greu, dar nici ușor. Cert este că se poate. Pentru mine a fost foarte important că am avut un antrenor ca Florin (n.r. – Florin Uceanu). Au fost momente în care ziceam „gata'. În astfel de momente, Florin știa ce avea de făcut. Faptul că el este o personalitate în domeniu mă obligă să merg mai departe.

Omul ăsta venea cu noaptea în cap să „ne plimbăm' și eu nu îndrăzneam să îl refuz. Dacă mi-ar fi spus să merg singur pe jos, nu mă țineam de treaba asta. Mai ales la început, când era foarte greu.

Acum, însă, nu mai sunt probleme, mă descurc singur„, spunea Claudiu Pop, în urmă cu câțiva ani, înainte de lansarea cărţii Greu de Slăbit.




Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton