Lia Bugnar, primele declarații după ce Anghel Damian a confirmat relația cu Theo Rose: "Chiar nu simt nevoia să știe toată lumea"

 Dumitrache Laura
.

Lia Bugnar a avut o relație amoroasă cu Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. Cei doi au fost împreună vreme de 8 ani, iar vestea că regizorul formează un cuplu cu tânăra artista a luat prin surprindere multă lume. După ce Anghel și Theo și-au asumat relația de iubire, Lia Bugnar a făcut primele declarații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian au fost suprinși în timp ce se sărutau. Ulterior, artista a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că formează un cuplu cu regizorul serialului în care ea joacă. De asemenea, Anghel Damian și-a asumat noua relație. Fosta sa iubită, actrița Lia Bugnar a făcut primele declarații despre acest subiect.

Lia Bugnar si AnghelLia Bugnar si Anghel

Lia Bugnar a avut prima reacție după ce Anghel Damian, cel cu care a avut o relație de opt ani, a confirmat că formează un cuplu cu Theo Rose. Lia și Anghel au fost întotdeauna discreți cu viața lor personală și rare au fost ocaziile în care au vorbit public despre povestea lor de iubire.

Citește și: Lovitură de teatru! Deși s-a aflat recent de relația lor, Anghel Damian o iubește pe Lia Bugnar de 7 ani:'Suntem de mult timp împreună, ne-am îndrăgostit pe scenă'

Citește și: Anghel Damian, declarații de amor ca-n filme pentru Lia Bugnar, înainte să se îndrăgostească de Theo Rose:”Suntem parteneri în absolut”

Citește și:Lorena și George Buhnici au fost amenințați cu moartea și cu violul, în urma scandalului vergeturilor: „Consecințe grave”

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Cine este și cum arată:„Sunt foarte îndrăgostită'

Lia Bugnar, primele declarații după ce Anghel Damian a confirmat relația cu Theo Rose

Relația dintre Lia Bugnar și Anghe Damian pare că a ajuns la final. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani, dar cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, în cel mai discret mod. Acest lucru a ieșit la iveală după ce Anghel a fost surprins sărutându-se cu Theo Rose. Scenaristul serialului „Clanul” și artista și-au asumat relația de iubire. Lia Bugnar a avut o primă reacție referitoare la acest subiect.

Contactată de Cancan.ro, actrița a avut un răspuns revoltător și s-a declarat deranjată de intenția jurnalistului. „Nu te cunosc personal, nu știu nimic despre tine, nu am băut niciodată o cafea. Deci de ce ți-aș vorbi despre viața mea personală? Nu înțeleg de ce mă suni, din moment ce nu ne cunoaștem personal. O zi bună!„, a fost reacția actriței.

Lia Bugnar: „Nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație”

Lia Bugnar, 53 de ani și Anghel Damian, 30 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde jucau rolurile a doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Cei doi au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, relația lor a ajuns la final, iar Anghel formează un cuplu cu Theo Rose. Lia Bugnar a fost contactată de FANATIK, și a preferat să facă declarații discrete despre acest subiect.

Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți.  În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…',a declarat actrița Lia Bugnar.

Anghel Damian, despre relația cu Theo Rose

Fotografiat în timp ce se săruta cu Theo Rose pe străzile din Capitală, Anghel Damian a făcut primele declarații. Acesta, la fel ca noua sa iubită, a preferat să își asume relația. Actorul a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste alături de Theo Rose.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton