A murit actorul Traian Stănescu, la trei ani după soția sa, Ilinca Tomoroveanu. Ce mesaj sfâșietor a postat fiul său

 Dumba Gabriela
.

Actorul Traian Stănescu a murit la trei ani după pierderea soției sale, actriţa Ilinca Tomoroveanu, care a fost marea sa iubire. Vestea cumplită a fost făcută de fiul celor doi, pe rețelele de socializare, care a postat un mesaj sfâșietor. Actorul Traian Stănescu avea 82 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Stănescu a anunțat, pe Facebook, moartea tatălui său, îndrăgitul actor Traian Stănescu. Pierderea părintelui vine la trei ani după cea a mamei. Fiul actorului a postat o imagine în care părinții săi dansează și a spus că de acum înainte o vor mai face doar în ceruri, împreună.

7-Generalul-si-nebunul-Traian-Stanescu-Constantin-Vurtejanu-Ion-Fiscuteanu-Alexandru-Lzar7-Generalul-si-nebunul-Traian-Stanescu-Constantin-Vurtejanu-Ion-Fiscuteanu-Alexandru-Lzar

Mesajul postat de fiul lui Traian Stănescu, prin care a anunțat că actorul a murit

„Acum dansează în ceruri amândoi… Zbor lin, TATĂ!', a scris Mihai Stănescu în dreptul imaginii în care apar părinții săi dansând.

Florin Ghioca, fotograf la Teatrul Național din București a postat un mesaj în care vorbește despre dorul imens pe care actorul care a decedat îl avea pentru iubita lui soție, iar așteptarea de a fi din nou împreună devenise prea grea.

Conform lui, marile iubiri trebuie să se îndeplinească și dincolo de viață, așa cum este cazul celei dintre Traian Stănescu și actrița Ilinca Tomoroveanu.

„Actorul Traian Stănescu a hotărât să nu mai aștepte. Dorul de minunata lui doamnă, Ilinca Tomoroveanu, a fost mare, iar acum sunt din nou împreună!

Oamenii frumoși se duc, dar iubirile profunde sunt menite să se împlinească și dincolo. Rămas bun, domnule Traian Stănescu!

Îmi pare tare rău, Mihai și Florentina! Suntem alături de voi! Să îi fie zborul lin!', arată mesajul postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:'Sunt un străin în viața lui'

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu’

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…’/ EXCLUSIV

Acum trei ani a murit Ilinca Tomoroveanu, soția lui Traian Stănescu

În urmă cu trei ani, pe 2 mai 2019, a murit şi soţia acestuia, actriţa Ilinca Tomoroveanu, care a fost nepoata lui Octavian Goga,

Traian Stănescu s-a născut la 27 martie 1940, în localitatea Făget, judeţul Timiş.

A absolvit IATC în anul 1961. A jucat pe scenele mai multor treatre, iar din 1968 a devenit actor al Teatrului Naţional I. L. Caragiale.

A jucat în nenumărate piese, printre care sunt de amintit : „Enigma Otiliei', „Regele Lear', „Richard al III-lea', „Cine are nevoie de teatru', „Orfeu în Infern', „Ondine', „Amanţii însângeraţi', „Sâmbată, duminică, luni'. Printre filmele în care a jucat se numără „Dragoste lungă de-o seară' (1963), „Orgolii' (1978), „Probleme personale' (1980), „Trandafirul galben' (1982), „Misterele Bucureştilor' (1983), „Colierul de turcoaze' (1985), „Pădurea de fagi' (1986), „Marea sfidare' (1989), „Oglinda' (1993), „Tandreţea lăcustelor' (2002).

Traian Stănescu a fost decorat, la 7 februarie 2004, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton