A început “Prodanca și Reghe. Prețul succesului”! Primele imagini din vila de lux din Dubai în care locuiește Anamaria Prodan

 Dumba Gabriela
.

A început reality show-ul Prodanca și Reghe. Prețul succesului', la Antena Stars, primul episod difuzat fiind filmat înainte de Crăciun, când Anamaria Prodan a împodobit bradul împreună cu Reghe șiu fiul lor, Laurențiu junior. Totodată, fanii emisiunii au putut vedea imagini, în premieră, cu vila de lux în care trăiește, în Dubai, familia Reghecampf.

thumbnail-1-2thumbnail-1-2

„Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns. Numai în America închiriez casele. Am multe. Este cel mai sigur business. Nu mai cumpăr nimic de acum, mă distrez! Aşa suntem noi românii, strângem aşa în disperare. Am strâns cât să trăiască ei liniştiţi.', spunea Anamaria Prodan, în urmă cu ceva timp.

Anul trecut, Prodanca și Reghe locuiau într-un apartament de lux din care, spre bucuria impresarei, se cobora direct în mall.

„Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos!', spunea Anamaria Prodan anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

„Eu îmi trăiesc fiecare clipă din viaţa mea la maximum, ca şi cum ar fi ultima. (…) Aici suntem în Dubai, aici stau eu cu Laur normal. Avem o altă casă în Abu Dhabi. Aici zona asta e absolut de vis. Nu m-aş muta. Este cea mai frumoasă zonă din Dubai. Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine. Toată viaţa mea mi-am dorit să trăiesc la hotel. Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt com cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate jumate. (…) Aici ai absolut tot ce visezi. Noi coborâm din hotel în mall direct. Nici nu trebuie să pleci foarte mult de aici. Noi ne rugăm să stăm aici vreo 20 de ani. E foarte frumos. Te respectă lumea, nimeni nu te înjură. Atât timp cât eşti bun din punct de vedere profesional te respectă toată lumea', povestea Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Despre viața în Dubai

„Pentru mine, viața în Dubai nu înseamnă magazine, restaurante sau excursii exotice, așa cum înseamnă pentru alții. Pentru mine, Dubai e pur și simplu o destinație, dar în această destinație e familia. Mă bucur de fiecare dată când merg acolo nu pentru luxul sau distracția de acolo, ci pentru că îmi petrec timpul alături de soțul meu, avem clipele noastre împreună, suntem romantici, recuperam toată perioada în care ne-am văzut numai în apeluri video pe telefon. De fiecare dată când merg acolo, parcă opresc tot ce înseamnă muncă și timp și mă bucur de timpul alături de Laur', a declarat impresara.

Întrebată ce face în timpul liber, Anamaria prodan a explicat că nu are așa ceva:

„Timp liber? Ce e timpul liber? Nu există așa ceva. Mă trezesc dimineața, mă aranjez și apoi încep telefoanele, ședințele, contractele, negocierile, filmările, emisiunile etc. etc. Iar eu la 3-4 dimineața ajung în pat. Dacă se întâmplă să am noroc de câteva zile libere, fug la Laur, să ne petrecem puțin timp împreună. Dar noțiunea de timp liber nu prea există pentru mine. Și nici n-aș ști ce să fac daca aș avea timp liber, probabil mi l-aș încarca cu ceva treabă, că nu pot din fire să stau degeaba'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton