Momente stânjenitoare pe covorul roșu. Gafe de proporții la Premiile Oscar 2020

 Cica Cristina
.

Gala Premiilor Oscar, probabil cea mai așteptată din lumea filmului, a avut loc pe 10 februarie. Precum era de așteptat, și în acest an s-au comis câteva gafe, care nu au putut trece netaxate. Iată care sunt momentele stânjenitoare care au marcat ediția a 92-a.

92nd Annual Academy Awards – Press Room92nd Annual Academy Awards – Press Room

Anual, la secțiunea In Memoriam' de la Premiile Oscar, sunt omagiate celebritățile care au părăsit definitv scena și au pășit în lumea celor drepți. Anul acesta, Academia Americană de Film i-a omagiat pe Kirk Douglas, care s-a stins din viață la vârsta de 103 ani și Kobe Bryant, care a murit în urma unui regretabil accident de elicopter, în care se afla și fiica lui.

Citește și: Cele mai frumoase ținute la Oscar 2020. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Numai că, la această secțiune s-au strecurat și câteva gafe care au stârnit serioase nemulțumiri. Nu s-a amintit nimic despre Luke Perry, cunoscut din serialul Beverly Hills 90210, dar care a apărut și în filmul lui Tarantino Once Upon a Time in Hollywood. Actorul a murit pe 4 martie, în urma unui accident vascular.

În egală măsură, nu s-a vorbit nici despre Cameron Boyce, actorul de 20 de ani, care a murit în somn. Tânărul era cunoscut din serialul Disney 'Jessie' și din filmele 'Descendenții' , scrie protv.ro.

Discursul de mulțumire de la „Parasite”, întrerupt

Momentul de glorie al echipei de producție și al actorilor din „Parasite” a fost umbrit de o gafă mai puțin așteptată la Premiile Oscar.

Filmul regizat de Bong Joon-ho a făcut istorie la premiile Oscar în acest an, devenind primul film care nu este în limba engleză care a câștigat premiul pentru cel mai bun film.

Citește și: Brad Pitt, sărut pătimaș cu actrița care i-a înmânat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Fotografiile vorbesc de la sine!

Echipa de producție și actorii din film au pășit vizibil emoționați pe scenă după o veste de asemenea magnitudine. Producătorul Kwak Sin-ae a luat cuvântul prima oară și a precizat că victoria obținută se simte ca „un moment foarte oportun în istorie'. Apoi, a venit rândul producătoarei Miky Lee, însă când a vrut să spună câteva cuvinte, micorofonul a fost oprit, iar camera s-a mutat de pe ea.

Precum era de așteptat, spectatorii au reacționat prompt și  s-au arătat total nemulțumiți. Publicul a început să scandeze, nume mari precum Tom Hanks, Charlize Theron și Margot Robbie alăturându-se cererilor. Având în vedere acest episod, microfonul a fost repornit, iar discursul a fost reluat, transmite Harper’s Bazaar.

Sursa foto: Hepta

Citește și: A meritat să slăbească peste 20 de kilograme pentru rolul din Joker! Joaquin Phoenix a câștigat premiul Oscar: „Am fost un nemernic mare parte din viața mea, dar…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton