5 obiceiuri proaste de care l-a scăpat Meghan Markle pe Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit de mai puțin de un an, însă Ducesa de Sussex a avut o influență mai mult decât pozitivă asupra soțului ei, în pofida gurilor rele, care afirmă că el este ținut sub papuc. Iată care sunt cele 5 obiceiuri proaste de care l-a scăpat Meghan Markle pe Prințul Harry!

Meghan Markle l-a cumințit total pe Prințul Harry.

Cunoscut cândva ca fiind un adevărat petrecăreț, după ce în viața lui a intrat Meghan Markle, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade pentru Prințul Harry, cu atât mai mult cu cât actuala lui soție este o tipă căreia îi place să ducă un stil de viață sănătos. Și cum cei doi vor deveni foarte curând părinți, au decis să facă niște schimbări drastice – în special în ceea ce privește sănătatea. Și după cum spune Duncan Larcombe, un reporter regal, Meghan Markle chiar nu glumește atunci când vine vorba despre asta. Iată, așadar, care sunt obiceiurile proaste de care Meghan Markle l-a scăpat deja pe Prințul Harry!

Vânătoarea

În semn de respect pentru proaspăta lui soție, Prințul Harry  a decis pentru prima oară să nu participe la vânătoarea regală care a avut loc la finele anului trecut, deși până atunci, el și fratele său William au fost nelipsiți în ultimii 20 de ani la acest eveniment. Ducele de Sussex a preferat să nu participe la vânătoare, iar asta pentru că Meghan iubește enorm animalele. Ducesa de Sussex a fost întotdeauna pasionată de viața animalelor sălbatice și, evident, nu suportă vânătoarea. De altfel, PETA o apreciază pe Meghan pentru stilul ei de viață vegan-friendly, dar și pentru faptul că este împotriva purtării hainelor de blană.

Meghan l-a făcut pe Harry să uite de junk food!

Mâncarea nesănătoasă

Cu toții știm ce înseamnă junk food – mâncarea de fast food, alimentele procesate… Ei bine, datorită lui Meghan, Prințul Harry mănâncă acum mult mai sănătos. Nu știm dacă le-a înlocuit complet, dar, conform surselor, în frigiderul lui Harry se găsesc acum mai  multe fructe și legume și, în plus, cei doi soți au început  chiar să-și gătească mâcăruri proaspete. Actrița americană, care se laudă cu stilul său de viață sănătos și care este și devotată sesiunilor de yoga zilnice, ar fi golit destul de repede frigiderul de burlac al lui Harry, care conținea o mulțime de tratații pline de calorii…

Fumatul

Fumatul este un alt obicei nesănătos de care Prințul Harry s-a lăsat din momentul în care s-a căsătorit cu Meghan… Harry a slăbit, a început o dietă mai sănătoasă și s-a lăsat de țigări', declara o sursă din anturajul familiei regale, pentru People, anul trecut, la doar o lună după nunta celor doi. Conform surselor, Meghan a avut o influență extraordinară asupra lui Harry, care are o alură sportivă și arată acum mult mai fit.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în această primăvară.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în această primăvară.

Cafeina

Și dacă tot s-a lăsat de cafea, probabil că pentru Prințul Harry nu a fost greu să renunțe și la cafea… Iar aici includem și consumarea ceaiului, asta tocmai pentru a o sprijini pe Meghan pe perioada sarcinii, care, evident, nu poate consuma nici cafea și nici anumite tipuri de ceai. În schimb, Meghan l-a încurajat pe Harry să bea apă minerală…

 

Alcoolul

Mai nou, cuplul regal toastează cu apă… deoarece, de când Meghan Markle este însărcinată, Prințul Harry a renunțat nu doar la țigări, ci și la alcool. „Dat fiind vorba că era un băutor notoriu pe vremea adolescenței, aceasta chiar este o realizare importantă”, a declarat o sursă pentru The Express. „Acum, noul său tip de viață nu-l face să fie chiar sufletul petrecerii, dar cu siguranță este mai liniștit și mai relaxat.” Suntem convinși că Harry o va mai face lată cel puțin o dată anul acesta – la finele lunii aprilie, când va deveni tătic!

Foto: Hepta

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton