În 2015, Alec Baldwin va deveni tătic pentru a treia oară

 Florentina Liutic
.

Căsătoriţi din 2012 şi părinţi ai unei fetiţe adorabile, Alec şi Hilaria Baldwin îşi vor mări anul acesta familia, cei doi făcând fericitul anunţ pe reţelele de socializare.

 

A fost mai întâi fotografia publicată de Hilaria care o înfăţişează pe micuţa Carmen în braţele tatălui său şi cu mânuţele pe burtica mamei. „Soarele apune peste 2014… 2015 va fi un an extrem de interesant pentru noi pentru că aşteptăm venirea pe lume a unui bebeluş'.

 

baldwin

Actorul de 56 de ani a adăugat pe Twitter: „Pentru noi 2015 înseamnă mama, tata, Carmen şi un invitat special'.

 

A fost rândul Hilariei să posteze o nouă fotografie în care a dezvăluit sexul bebeluşului. Aceasta a fotografiat 4 perechi de încălţăminte, două pentru femei şi două pentru bărbaţi, scriind: „Avem un anunţ de făcut… Vă puteţi imagina despre ce este vorba?'

 

baldwin1

Aşadar, după 2 fete, una de 19 ani, Irland, născută în timpul mariajului cu Kim Basinger şi una de 16 luni, născută în cadrul actualei căsătorii cu Hilaria, Alec Baldwin va avea, în sfârşit, şi un băiat.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton