Mihaela Rădulescu – În vacanţă alături de Felix Baumgartner

 Florentina Liutic
.

Mihaela Rădulescu şi-a petrecut vacanţa de iarnă alături de noul ei iubit, austriacul Felix Baumgartner, cei doi alegând ca destinaţie o cabana de lux din estul Elveţiei.

 

Sportivul austriac a postat mai multe fotografii alb-negru pe contul său de Facebook, iar Mihaela le-a publicat şi ea pe pagina sa personală, alături de următorul mesaj: „Un An bun, care sa va ramana in viata plin de amintiri frumoase si realizari cu care sa va mandriti! Multumesc pentru gandurile bune si va promit ca aici veti gasi mereu o doza de energie pozitiva si de inspiratie, daca veti avea nevoie vreodata.'

 

Mihaela Radulescu şi Felix Baumgartner s-au cunoscut în luna octombrie, când vedeta a realizat un interviu cu paraşutistul austriac.

 

După puţin timp, au devenit iubiţi, iar la sfârşitul anului trecut au participat împreună la o gală caritabila în Germania, organizată de Jose Carreras în sprijinul bolnavilor de leucemie.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton