10 lucruri despre Macy Gray

 Adina Rosetti
.

Joi seara, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului, o vom putea vedea pe Macy Gray intr-un show colorat, viu, extravagant si nonconformist. Vom avea parte de doua ore de coveruri & greatest hituri, iar in deschidere vor incalzi atmosfera trupa Moonlight Breakfast. Pana atunci, sa aflam 10 lucruri inedite despre Macy!

 

 

 

Sursa foto: Northfoto

 

 

1. Numele ei adevarat este Natalie Renee McIntyre, fiind primul copil al cuplului format din Laura si Otis Jones, care s-au despartit la scurt timp dupa nasterea sa. Numele de familie ii vine de la Richard McIntyre, cel de-al doilea sot al mamei sale, care a adoptat-o.

 

 

2. In copilarie, era complexata de vocea ei, pe care o considera ciudata' si de abia tarziu, spre sfarsitul facultatii, a constientizat ca ceea ce vrea sa faca este sa cante.

 

 

3. A fost o studentă iminentă, marea ei pasiune fiind literatura, si a obtinut o bursa de studiu la prestigioasa Academie Navala Americana, pe care insa a refuzat-o.

 

 

4. A marturisit intr-un interviu că numele sau de scena (Macy Gray) ii apartinea unui vecin care obisnuia sa-i spuna in copilarie: „Intr-o zi vei fi cineva special'.

 

 

5. Debutul nu a fost deloc usor. In prima parte a anilor 1990, Gray a sustinut concerte in barurile californiene si a inregistrat discuri pe care le trimitea unor case de inregistrari locale. Astfel a fost remarcata de Atlantic Recors. I-au oferit un contract de management, care insa a fost declarat nul. Dezamagita, la sfarsitul anului 1997, Gray se reintoarce in casa mamei sale, dorindu-si sa inceapa o cariera in invatamant.

 

6. A fost colega de scoala  cu… Marylin Manson, dar au descoperit asta abia ani de zile mai tarziu, vazandu-si fetele intr-o fotografia clasei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton