Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi. Cununia civilă a avut loc în mare secret

 Stamen Diana
.

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi cu iubita pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor. Artistul a spus DA în fața ofițerului Stării Civile în mare secret. Alături de Ștefan Stan și iubita lui au fost cei apropiați.

Ștefan Stan s-a căsătorit astăzi, la ora 12.00. În urmă cu câteva zile, artistul a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj cu o dată și o oră, în care nu a dat prea multe detalii. Surpriză! Data și ora erau chiar momentul în care el și iubita lui aveau să spună DA în fața ofițerului Stării Civile. „12:00/14/2019 ☘️❤️🙏', era mesajul cu subînțeles postat de Ștefan Stan.

Iubita artistului a purtat un costum alb și era extrem de fericită. Ștefan Stan preferă să-și țină relația departe de ochii curioșilor și preferă să trăiască aceste momente de bucurie alături de familie și de prietenii apropiați. Printre invitați a fost prezent și Pepe, un bun prieten de-al mirelui.

'Suntem împreună de mult timp, de patru ani, în total. Dar am avut și o pauză, în această perioadă. Evenimentul a fost planificat de mult, acum am făcut cununia civilă, la care am invitat doar apropiații. Dar nunta va urma și va fi un eveniment mare. Mama o plăcea foarte mult pe soția mea, extrem de mult. Evenimentul a fost programt împreună cu ea, s-a bucurat mult că ne căsătorim dar, din păcate, ea nu a mai apucat să fie prezentă…', a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate pentru VIVA!.

Ștefan Stan s-a căsătorit la două săptămâni de la moartea mamei sale

Câștigătorul de la Vocea României a decis să facă pasul cel mare alături de iubita lui la doar două săptămâni după ce mama lui s-a stins din viață.

'Mama m-a facut sa rad, mi-a sters lacrimile, m-a strans in brate cu sufletul, m-a privit reusind in viata si m-a ridicat cand am cazut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu ca voi avea pentru totdeauna un prieten!', a postat Ștefan Stan pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Ștefan Stan s-a despărțit de iubită după doi ani de relație. Din ce motiv s-au separat

FOTO: Facebook

Ștefan StanȘtefan Stan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton