Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu de Alex Bodi. Totul s-a întâmplat pe repede înainte

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și s-au împăcat tot de atâtea ori. După un mariaj scurt, cei doi s-au hotârăt să înainteze actele de divorț. S-a aflat de curând cum a fost cerută vedeta în căsătorie de Alex Bodi. Totul s-a întâmplat pe repede înainte, fără să fi planificat momentul cu săptămâni înainte. 

O relație cu suișuri și coborâșuri, cu bune și rele, cu presupuneri lovituri și cuvinte grele! Așa a fost relația din ultima perioadă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ba călătoreau la mii de kilometri distanță de România, ba erau în București și erau surprinși certându-se. Vestea mare a venit pe 1 august, când Bianca și Bodi au pășit în fața ofițerului Stării Civile.

Au devenit soț și soție când toți se așteptau mai puțin, chiar și prietenii lor. Erau în conflicte chiar și atunci: 'Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu.

De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere'. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…)

De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Iată că acum, la aproape 4 luni de când au devenit soț și soție, s-a aflat cum Alex Bodi a cerut-o pe Bianca în căsătorie. Dan Capatos a făcut dezvăluirile, el fiind un prieten apropiat al cuplului. Nu a fost nimic planificat din timp, totul s-a întâmplat pe repede înainte.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă. I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri.”, a spus Dan Capatos.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1

Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex Bodi

Pe data de 3 decembrie, vedeta și soțul ei au termenul de divorț, însă nici ei nu știu dacă vor alege să divorțeze sau vor uita de această decizie. În presă a apărut un nou filmuleț în care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se ceartă, că fac scandal în stradă nu mai este un lucru neobișnuit când vine vorba de ei, însă gestul nesăbuit al blondinei l-a îngrozit pe afacerist.

Totul s-a întâmplat în fața unui restaurant de fițe din București, iar cei doi nu au mai ținut cont că toată lumea îi auzea și se uita la ei în timp ce se certau. Momentele tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinse de camerele video amplasate lângă restaurant. La cearta lor a asistat și un prieten de-al cuplui, care a încercat să-i liniștească la un moment dat.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton