Ștefan Bănică, mesaj emoționant la 27 de ani de la moartea tatălui său: „A plecat să joace în ceruri, dar a rămas…”

 Borcilă Andreea
.

Ștefan Bănică, mesaj emoționant la 27 de ani de la moartea tatălui său. Celebrul jurat de la X Factor, marca Antena 1, a urmat aceeași meserie ca a părintelui său, ambii fiind doi actori consacrați. Au avut, totodată, o relație specială tată-fiu, însă de când s-a stins din viață, Ștefan Bănică nu ezită să-i celebreze numele ori de câte ori are ocazia. De data asta, cântărețul a transmis un mesaj emoționant, alături de o fotografie, în social media. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vineri, 27 mai, s-au împlinit 27 de ani de când tatăl lui Ștefan Bănică s-a stins din viață, la vârsta de 61 de ani. La fel ca părintele lui, Ștefan Bănică și-a urmat pasiunea de a juca în teatru și film, dar și de a cânta pe cele mai importante scene, primind totodată numeroase premii pentru profesionalismul său. Amândoi poartă un nume consacrat, iar de fiecare dată când are ocazia, juratul de la X Factor România, marca Antena 1, îi aduce câte un omagiu tatălui său. 

stefan-banica-tatalstefan-banica-tatal

La 27 de ani de la moartea tatălui său, Ștefan Bănică a transmis un mesaj emoționant, alături de o fotografie, pe pagina de Facebook. Fanii au rămas profund impresionați și i-au lăsat, la rândul lor, comentarii de apreciere. 

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, despre relația cu Lavinia Pîrva:”Mereu am avut o…”

Citește și: Ștefan Bănică, imagine rară alături de fiul lui și al Laviniei Pîrva. Cum i-a surprins artista:„Băieții mei'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal:„Nu mă interesează'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul'

Ștefan Bănică, mesaj emoționant la 27 de ani de la moartea tatălui său

Actorul a postat, în social media, o fotografie cu tatăl lui, la împlinirea a 27 de ani de când s-a stins din viață. La vârsta de 61 de ani, părintele lui Ștefan Bănică a lăsat lumii cele mai importante proiecte din carieră. Băiatul lui și-a dorit, de data asta, ca noile generații să-l descopere așa cum a fost, să-i vadă și să-i asculte rolurile. 

„27 mai 1995 – 27 mai 2022 înseamnă 27 de ani de când tatăl meu a plecat să joace în ceruri, dar a rămas în memoria afectivă a tuturor celor care l-au văzut, l-au ascultat și l-au iubit. Îmi doresc că noile generații să-l descopere, având acces la multe materiale memorabile cu el pe internet', a transmis artistul pe pagina de Facebook. 

Tatăl lui Ștefan Bănică nu a vrut să-l urmeze în carieră 

Actorul a povestit, la un moment dat, că tatăl său nu și-a dorit ca el să-l urmeze în carieră, însă după ce s-a pregătit pentru actorie și a fost lăudat de alte nume mari din breaslă, părerea lui s-a schimbat. 

„Era împotrivă. Nici nu-i demonstrasem foarte multe înainte de admiterea la Institut… El a spus oau! abia după ce a aflat că am intrat la Institut. Nici nu a ştiut că am dat examen. Ţin minte că mi-a zis că l-a sunat noaptea Olga Tudorache şi i-a spus: băi, ce băiat mişto ai!

Şi atunci a făcut ochii mari. Din momentul acela, relaţia cu el s-a schimbat. Pentru că până atunci nu mi-a dat nici un gir de încredere. Dar este o lecţie pentru mine, în profesia mea, şi este o lecţie de viaţă pentru abordarea aceleiaşi probleme cu băiatul meu', a spus el, potrivit Ziarul Metropolis

Fiul lui Ștefan Bănică, pasionat de scenă

Radu Ștefan Bănică, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică jr, își urmează tatăl și bunicul în carieră. El e student la actorie. Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Tânărul artist are o relație frumoasă cu ambii lui părinți și este și foarte mândru de numele pe care îl poartă. Radu Ștefan Bănică se simte onorat să poarte acest nume, însă știe că este și un nume care vine cu responsabilități, așa că se trăduiește să îi facă mândri pe părinții lui.

E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu. Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut, a spus Radu pentru Viva!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton