Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez. Imagini de la eveniment

 Miniosu Alexandra
.

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez. Vizibil emoționați, îndrăgita cântăreață și partenerul ei l-au creștinat pe primul lor finuț, în weekend-ul ce tocmai a trecut. Evenimentul a fost unul pe cinste, iar după ce au mers la biserică, invitații, în frunte cu artista, s-au distrat de minune la petrecere. Iată ce declarații a făcut vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez. În weekend, cei doi l-au creștinat pe primul lor finuț. Vestea a fost dată chiar de către cântăreață pe rețelele de socializare. Încă de la primele ore ale zilei, vedeta s-a fotografiat împreună cu băiețelul ce tocmai a fost botezat. Atunci, ea spunea că, după momentul de la biserică, e nerăbdătoare să se distreze la petrecere.

theo-rose-nasa-botez-1theo-rose-nasa-botez-1

Duminică, 29 mai 2022, Theo Rose a fost în culmea fericirii. Vedeta a mai bifat o mare realizare, de această dată pe plan personal. Cântăreața și iubitul ei, Alex Leonte, au botezat un băiețel, devenind astfel nași de botez. Emoțiile au fost mari pentru artistă, mai ales în biserică, având în vedere că a fost pentru prima dată când a făcut asta.

Citește și: Ce complex fizic are Theo Rose și ce decize radicală a luat:„Nu am vrut să ajung în stadiul ăla'

Citește și: Ce probleme a avut Theo Rose din cauza epuizării profesionale:”Îți pui întrebări dacă merită…”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe a dezvăluit motivele divorțului:”Papagalii vorbesc mult, dar nu pot zbura…”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a trăit o dramă, după ce fiica lui a murit la doar 1 an:„Eram și foarte tânăr, mi-a fost foarte greu'

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez

Theo Rose și Alex Leonte au botezat băiețelul unui bun prieten de-al lor. Deși a fost o zi încărcată, vedeta și-a făcut timp să le dezvăluie fanilor primele impresii, la InstaStory. Artista a recunoscut că a fost emoționată în biserică, dar a fost bucuroasă că bebelușul pe care l-a creștinat nu a plâns și a fost foarte cuminte.

„Am botezat astăzi. E finuțul nostru, a fost foarte cuminte și suntem foarte fericiți. Mergem să mâncăm și să bem în cinstea lui', a spus Theo Rose la InstaStory, avându-l pe finuțul ei în brațe.

Pentru fericitul eveniment, Theo Rose a optat pentru o ținută simplă, care s-a remarcat însă prin eleganță și rafinament. Vedeta a purtat o rochie albă, lungă, cu mâneci lungi. Pata de culoare a fost dată de către încălțări, acestea fiind de culoare oranj. Cântăreața a mizat pe simplitate și în privința coafurii. Acesta și-a lăsat părul lung, întins, pe spate.

Cum s-au îmbrăcat cei doi la petrecere

Nici partenerul ei, Alex Leonte, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a purtat un costum de culoare închisă, dar s-a asortat cu vedeta, având un tricou alb pe dedesubt. Tânărul a ales să accesorizeze ținuta printr-o pereche de ochelari de soare.

După slujba de botez ce s-a ținut în biserică, Theo Rose și invitații au dat startul petrecerii. Artista a mers alături de iubitul ei, familia băiețelului botezat și alte persoane apropiate, la un restaurant, unde s-au distrat pe cinste. Potrivit imaginilor apărute în mediul online, atmosfera a fost întreținută de interpreta de muzică populară Saveta Bogdan.

„Am botezat astăzi pentru prima dată în viața noastră, iar în timp ce zicea Crezul, Alex s-a hotărât să închidă guma. Nu știu de ce s-a gândit așa, dar am simțit dupa eu nevoia să continui, că părintele stătea cu cartea în fața noastră', a mai povestit cântăreața Theo Rose, conform spynews.ro.

Ce spune Theo Rose despre relația cu iubitul ei și căsătorie

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ cinci ani. Deși locuiesc împreună și au planuri mărețe de viitor, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Frumoasa cântăreață ne-a dezvăluit acum ceva timp ce crede ea despre căsătorie și cum o percepe.

„Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine', ne-a spus Theo Rose despre căsătorie.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton