Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au lansat prima piesă împreună! Ipostaze tandre, în videoclip

 Martin Lorena
.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au lansat prima piesă împreună! Ștefan Bănică Jr. și-a obișnuit deja publicul cu surprizele din perioada sărbătorilor de iarnă. În acest an, el s-a întrecut pe sine cu o colaborare surpriză. Acesta, împreună cu soția lui au lansat prima piesă împreună, intitulată „Crăciunul, vine Crăciunul!'. Videoclipul îi are pe cei doi ca protagoniști, care sunt surprinși în ipostaze tandre.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică Jr. este deja cunoscut pentru surprizele pe care le pregătește pentru fanii săi în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest an, el a reușit să se întreacă pe sine cu melodia pe care a lansat-o alături de soția sa. Lavinia Pârva apare pentru prima dată în același videoclip cu soțul ei, în ipostaze extrem de tandre. Vocile lor se potrivesc perfect, iar în acest fel au reușit să creeze piesa perfectă pentru Crăciun!

Stefan-Banica-Lavinia-Parva-1Stefan-Banica-Lavinia-Parva-1

Ștefan Bănică Jr. este surprins cântând la pian și purtând un costum alb, în timp ce Lavinia Pârva este îmbrăcată într-o rochie roșie și cântă alături de soțul ei.

Citește și: Cum a caracterizat-o Lavinia Pârva pe Mihaela Rădulescu, fosta soție a lui Ștefan Bănică:„E o femeie…'

Citește și: Lavinia Pîrva a împlinit astăzi 37 de ani.Ce cadou a primit de la Ștefan Bănică

Citește și: Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, își vinde mașina:„Am nevoie să elimin anumite aspecte din viața mea'

Citește și: Cât este marele premiu de la Survivor România 2022.Suma e uriașă

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au lansat prima piesă împreună!

Ștefan Bănică se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. El se bucură de o carieră impresionantă în muzică și de o familie absolut superbă. Acesta și Lavinia Pârva au colaborat pentru prima dată împreună și au lansat o piesă de Crăciun absolut superbă.

În videoclip, Ștefan Bănică Jr. poartă un costum alb, cu papion negru și cântă la pian. Soția sa este îmbrăcată într-o rochie roșie extrem de sexy, accesorizată cu o pereche de pantofi argintii. Vocile celor doi sună perfect împreună, motiv pentru care piesa este o adevărată capodoperă muzicală!

Au apărut zvonuri că cei doi nu se înțeleg

În ultima perioadă, au tot apărut zvonuri conform cărora cei doi ar avea probleme în căsnicie. Ambii au negat aceste afirmații, iar melodia lansată este încă o dovadă că relația lor funcționează de minune!

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au cunoscut în anul 2011, atunci când bruneta a participat la „Dansez pentru tine'. Relația celor doi s-a oficializat în 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În 2019, aceasta a devenit mamă pentru prima dată.

Sursă foto: Captură ecran și arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton