Academia Mounir a susținut primul Masterclass în România

 advertising.ringier
.

După ce produsele Mounir au fost lansate pe piața din România, fiind așteptate de cei mai importanți stiliști de la noi din țară, Academia Mounir vine în sprijinul profesioniștilor din domeniul beauty oferind seminarii și masterclass-uri susținute de trainerii Mounir. Acestea vin în ajutorul oricărui profesionist care își dorește să se dezvolte și să ajungă să se bucure de rezultate impecabile. 

Tehnicile de balayage create de celebrul hair stylist Mounir, recunoscute și apreciate la nivel mondial au fost prezentate în cadrul primului eveniment ce a avut loc în România la începutul lunii noiembrie. Primul masterclass a fost educațional, intensiv și avansat, iar cei peste 20 de hairstiliști au fost îndrumați de trainerul Adonees Farhat, cunoscut ca fiind mâna dreaptă' a lui Mounir. Cursanții au avut parte de trei zile în care au învățat și în care au avut ocazia să lucreze pe modele umane și astfel să obțină primele lor transformări. 

Pasiunea, entuziasmul și culoarea au fost elementele care au marcat acest prim eveniment. 

Avantajele unui Masterclass Mounir:

  • Stiliștii au ocazia să învețe cum să realizeze transformările dorite;
  • Vor învăța cum să aleagă tehnica potrivită și cum să protejeze și să trateze părul cu ajutorului Arkitekt Bonder;
  • Își vor îmbunătăți tehnicile și își vor descoperi noi talente.

Următorul eveniment marca Mounir se va desfășura în perioada 21-23 februarie 2022. 

Locurile sunt limitate. 

Detalii și înscrieri: www.mounirproducts.ro

Produsele Mounir sunt disponibile și la noi în țară

Mounir, hair stylistul libanez a ajuns celebru în mediul online în urma transformărilor uluitoare pe care le realizează, reușind  să atingă până în prezent un număr de  aproape 7 milioane de urmăritori pe conturile de social-media. În urma experienței sale, Mounir a creat propriul brand de produse profesionale pentru colorarea și întreținerea părului, produse care se distribuie de acum și la noi în țară.

Gama Mounir garantează obținerea unor culori vibrante precum și regenerarea și restructurarea firului de păr, rezultatele fiind extraordinare. Pe lângă paleta de culori, în procedura de vopsire/decolorare este inclus și Arkitekt Bonder-ul,  un produs de revoluționar, ce are rolul de a proteja, trata și hidrata profund părul pentru ca el să își recapete vitalitatea și strălucirea chiar și în urma proceselor de vopsire/decolorare. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton