Ștefan Bănică Jr., emoționat când vorbește despre familie: "Părinții mei sunt icoană"

 Cica Cristina
.

Ștefan Bănică Jr. este un familist convins și se emoționează de fiecare dată când vine vorba despre părinții sau copiii săi.

Stefan-Banica-Jr-2Stefan-Banica-Jr-2

Este un artist desăvârșit și un om puternic, numai că reușește cu greu să își stăpânească trăirile când vorbește despre familia sa.

Își exprimă respectul și dragostea pentru părinți, ori de câte ori se ivește ocazia, scrie spynews.ro.

Părinţii mei, pentru mine sunt icoană. E greu să vorbeşti despre ei când nu mai sunt (n.r. – referindu-se la tatăl său care a murit). În ziua în care tata a murit, am urcat pe scenă. Am jucat o singură dată împreună. A spus clar că pe scenă el nu ţine cont de faptul că suntem tată-fiu (n.r. – întrebat care e cel mai mare regret în ceea ce-l priveşte pe tatăl său)”, a spus, vizibil afectat, Ștefan Bănică Jr.

În ceea ce îi privește pe copiii săi, artistul a ținut să precizeze că și-ar dori ca aceștia să îi arate cel puțin același respect. Actorul și cântărețul este destul de rezervat și rareori se deschide și vorbește despre viața personală.

 „Mi-aş dori ca Violeta sau Ştefănel să-mi calce pe urme, dacă simt într-adevăr să facă lucrul ăsta. Totul până la copii. În momentul în care nu-mi respecţii copiii vei avea mari probleme. Copiii mei nu sunt făcuţi să stea în lumina reflectoarelor sau să vândă publicaţii”, a menționat Ștefan Bănică Jr. la Acces Direct, cu timp în urmă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton