Staruri de la Hollywood acuzate de violență domestică. Iată cum au scăpat de închisoare!

 Oana Pantazi
.

De cele mai multe ori, am vrea să fim ca ei – să avem talentul lor, frumusețea lor, carisma lor… Din păcate însă, nu toate vedetele sunt un exemplu, nu puține fiind starurile de la Hollywood acuzate de violență domestică…

 

 

Femeile sunt îndrăgostite de el, dar puține știu că celebrul Johnny Depp, alias „Juan De Marco”, a fost acuzat de violență domestică, anul trecut, de fosta lui nevastă, Amber Heard, aceasta recunoscând că actorul a abuzat-o atât fizic, cât și psihic în repetate rânduri. Din păcate, pentru Depp, avocații soției sale au prezentat probe indubitabile – fotografii ale urmelor abuzurilor, dar și conversații sub formă de text ce probau acuzațiile lui Amber. La începutul anului 2017, totul a luar sfârșit, iar actorul a fost obligat să scoată din buzunar 7 milioane de dolari, sumă care, sperăm, l-a mai liniștit, cel puțin o vreme.

 

 

Nici Nicolas Cage nu a fost ușă de biserică, actorul fiind arestat în New Orleans, după ce a fost prins în timp ce-și abuza soția, pe Alice Kim. Acesta a primit două capete de acuzare – violență domestică și intoxicare publică. Ceva mai târziu, Cage a ieșit pe cauțiune, cu „doar” 11.000 de dolari!

 

 

 

Pe vremea când erau căsătoriți, au circulat zvonuri cum că Sean Penn ar fi abuzat-o pe Madonna de nenumărate ori. După câte se pare, acesta și-a articulat soția chiar cu o bâtă de baseball, însă, din motive doar de ea știute, Madonna i-a luat apărarea fostului ei soț. „Chiar dacă am avut mai multe certuri aprinse de-a lungul mariajului nostru, Sean nu a dat niciodată în mine”, declara artista.

 

 

Un alt nominalizat la Oscar, actorul Michael Fassbender a fost acuzat că și-a abuzat fosta iubită, pe Sunawin Andrews. Ceva mai târziu, aceasta a cerut ordin de restricție împotriva actorului, susținând că Fassbender i-a provocat mai multe răni târând-o pe lângă mașina lui după ce au avut o ceartă privitoare la fostul ei iubit. Din păcate, ulterior, Sunawin și-a retras acuzațiile…

 

 

De asemenea, Diane Lane, fosta soție a lui Josh Brolin, l-a acuzat pe actor de violență domestică, acesta fiind arestat. Totuși, ulterior, acuzațiile au fost retrase. Un apropiat al cuplului a declarat că „a fost o neînțelegere în familia lor, că Diane nu vrea să depună plângere și că i-a rugat pe polițiști să nu îl aresteze, dar în cazurile de posibil contact fizic poliția e obligată mai întâi să aresteze și apoi să pună întrebări”.

 

Citește și: Tom Cruise s-a accidentat în timpul filmărilor pentru „Misiune imposibilă 6”. Cât de grav este

 

Emma Roberts

 

Uimitor, dar pe această listă se află și o reprezentantă a sexului slab. Este vorba despre actrița Emma Roberts (fiica lui Eric Roberts), care a fost arestată în Canada, în 2013, fiind acuzată că l-a abuzat pe Evan Peters, iubitul ei. Se pare că actrița a fost eliberată la doar câteva ore după arestare, pentru că iubitul ei a refuzat să depună plângere…

 

Citește și: Irina Shayk – pictorial nud la doar 4 luni după ce a născut

 

Charlie Sheen

 

Nici Charlie Sheen nu a scăpat de brațul lung al legii, acesta fiind, de departe, cel mai violent dintre colegii lui de breaslă. Sheen a fost arestat în anul 2009, fiind acuzat de violență domestică. El a fost acuzat ulterior de vătămare corporală gravă, pentru că ar fi încercat chiar să-și stranguleze soția, pe Brooke Mueller. În cele din urmă, a ieșit pe cauțiune, după ce a plătit 6.500 de dolari.

 

Vezi și: Adela și Radu Vâlcan – 10 ipostaze HOT în Viva!

 

Ce concluzie tragem de aici? Că violența domestică, și la ei, și la noi, nu te bagă în pușcărie dacă ai bani. Ce concluzie trag de aici ce-i care-și abuzează partenerele de viață? Că, dacă dispui de bani, poți să-ți strângi soția sau iubita de gât sau poți s-o lași inertă, pentru că, ulterior, vei ieși pe cauțiune sau, într-un caz și mai fericit', aceasta, de frică, își va retrage acuzațiile… Trist, nedrept și înspăimântător, în egală măsură…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton