Fotografia zilei: Iată secretul siluetei de vis a lui Beyoncé!

 Oana Pantazi
.

La 35 de ani, Beyoncé are tot ce-și dorește: un soț la fel de bogat și celebru ca ea, trei copii superbi, avion, iaht, propria insulă, antrenor și bucătar personali… Nu știm cum se împacă cei din urmă, cert este că, pe parcursul sarcinii gemelare, Beyoncé a acumulat o mulțime de kilograme. Suntem tentați, așadar, să credem că, în perioada aceea, vedeta a fost mai prietenă cu bucătarul decât cu antrenorul personal… La final, artista, care a născut pe 8 iulie, a rămas cu o greutate excedentară deloc de neglijat.

Citește și: Irina Shayk – pictorial nud la doar 4 luni de când a născut

Și cum, din nefericire, grăsimea acumulată nu dispare peste noapte nici măcar dacă te numești Beyoncé și câștigi 16.000$ pe minut, artista a trebuit să depună ceva efort pentru a-și recupera silueta, dar a descoperit destul de repede secretul siluetei de vis. Iată că, la nici două luni de la apariția pe lume a micuților Rumi și Sir, diva ne demonstrează că e pe drumul cel bun, aceasta surprinzându-și fanii cu o fotografie inedită. La orice ne-am fi gândit, dar nu să o vedem pe Beyoncé pe role… Trebuie să recunoaștem, de altfel, că, pentru o proaspătă mămică, artista arată extrem de bine. Thumbs up, Beyoncé!

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton