Soțul lui Tonciu, reacție furibundă la adresa celor care o critică pe vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Mătur cu voi”

 Lupescu Anca
.

Andreea Tonciu este implicată într-un nou scandal, de data această provocat de prietena ei Bianca Dragușanu. Blonda a postat pe internet un clip video în care spunea că singura vedetă de la Bravo, ai stil! Celebrities este Andreea Tonciu.

14_4163720014_41637200
Citește și: De ce lipsește Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities

Bianca Drăgușanu le-a numit pe celelalte concurente „sorcove', motiv pentru care Andreea Tonciu și-a atras un val de antipatii care s-au transpus și pe pagina ei de Instagram.


Mai mulți oameni au jignit-o pe Andreea în comentarii, iar unii dintre ei au folosit conturi false pentru a face acest lucru.

Citește și: Andreea Tonciu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza Calinei: 'Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine?'


Daniel Niculescu a decis să își apere soția în fața gurilor rele și a intervenit rapid în dispută.

'Spune-i în față ei sau mie dacă ai tupeu, nu pe online și cu un cont fals. Păi, mătur cu tine și cu toți cei care vorbesc prost. Vă faceți conturi false și comentați', a comentat Daniel Niculescu la o postare pe pagina de Instagram a Andreei Tonciu.


Daniel Niculescu a răspuns unui comentariu potrivit căruia Andreea Tonciu „și-ar fi luat grade', de când este la Bravo, ai stil! Celebrities.
Tonciu a vorbit în emisiune despre comentariul Biancăi Drăgușanu, spunând că este părerea ei.

Citește și: Andreea Tonciu recidivează! Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a subțiat din nou în Photoshop, dar a fost dată de gol

'Este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie', a declarat Andreea Tonciu chiar în platoul 'Bravo, ai stil Celebrities'

Citește și: Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: 'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton