Concurentele Bravo, ai stil! Celebrities, jignite de Bianca Drăgușanu: "Sunt niște sorcove"/ Ce spune despre Andreea Tonciu

 Cica Cristina
.

Bianca Drăgușanu ar fi jignit concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a spus că acestea „ar fi niște sorcove”.

87385129_2261020317539365_5857418171413168128_n87385129_2261020317539365_5857418171413168128_n

În urma unei întâlniri dintre Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu, blondina ar fi postat un story pe Instagram, în care le-ar fi făcut pe concurentele Bravo, ai stil! Celebrities „niște sorocove”. Raluca Tănase a povestit cele întâmplate în culisele Bravo, ai stil! Celebrities. 'O prietenă de-a ei (n.red Andreea Tonciu) ar fi spus că ce caută ea cu sorcovele alea', a spus artista de la Bambi înainte de a dezvălui că este vorba despre Bianca Drăgușanu.

Citește și: Oana Radu de la „Bravo, ai stil! Celebrities' povestește cum s-a cuplat cu antrenorul de fitness:„I-am spus că vreau să-mi schimb viața!'

Spusele sale au fost confirmate de concurenta Deea de la Bravo, ai stil! Celebrities: Am văzut pe Story, da…. Că «Andreea este singura celebritate și noi suntem… niște sorcove»'.

Discuția a continuat și în platoul Bravo, ai stil! Celebrities, Andreea Tonciu fiind întrebată de Ilinca Vandici despre afirmațiile prietenei ei, Bianca Drăgușanu, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Andreea Tonciu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza Calinei:'Ce glumă e asta? Eu te-am jignit pe tine?'

'Este strict părerea Biancăi. Râd …că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am. Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie', a spus Andreea Tonciu la Bravo, ai stil Celebrities.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: De ce lipsește Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton