Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor: „Se înjură, sunt mai mult jigniri decât glume”

 Radulescu Ruxandra
.

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a avut o reacție publică după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor. Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a reacțonat la declarațiile partenerei sale, după ce vedeta a spus că nu mai vrea să participe la roasturile de la iUmor. Vedeta a povestit o experiență teribilă în care ar fi fost ținta unor derapaje cu tentă sexuală. Răzvan Munteanu i-a luat apărarea Deliei, dar susține că nu se pune problema ca solista să părăsească show-ul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor. Soțul Deliei a oferit prima reacție după ce artista a spus că a trecut printr-o experiență regretabilă la iUmor. Delia a povestit că a fost ținta unui roast total neinspirat, care a luat o întorsătură agresivă, cu tentă sexuală. Răzvan Munteanu a declarat că așa cum Cheloo s-a ridicat de multe ori de la masa juraților atunci când o situație nu a fost pe placul său, așa se pot găsi soluții și în cazul Deliei, pentru a nu mai fi expusă unor momente inconfortabile.

cine-este-sotul-deliei-si-ce-afaceri-de-succes-conduce-493360cine-este-sotul-deliei-si-ce-afaceri-de-succes-conduce-493360

Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor

Răzvan Munteanu este de părere că soția sa, Delia, are dreptul să refuze anumite aspecte ale unui show de televiziune, dacă acele situații o pun într-o postură stânjenitoare. Soțul Deliei a mai adăugat că roasturile atunci când sunt făcute într-o manieră neprofesionistă suna mai degrabă a jigniri.

„Nu-i plac roaster-urile. Și cred că nu numai ei, ci majorității. Și cei care face stand-up au declarat asta. Asta nu înseamnă că pleacă. Ci se poate traduce prin „Faceți roasturi fără mine'. Există soluții de genul ăsta, cum și Cheloo pleacă atunci când nu-i place ceva. Bănuiesc că dacă nu-i va plăcea ceva, va pleca și se va întoarce. Dacă voia să nu mai continue, spunea direct, „Nu mai vreau iUmor'. Își asuma. Dar ea e deja de zece ani acolo. Referirea e doar la roast. Eu am mai discutat cu ea, nouă nu ne plac.

Citește și: Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorț. Când s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi: „Adevărata problemă a fost iubirea. A început să scârțâie când…'

Citește și:Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley

La roast-uri se înjură, iar dacă nu-s făcute cum trebuie, sunt mai mult jigniri decât glume. Și atunci nu participi. Cum și Cheloo a zis, dacă se cântă manele, eu nu particip. Și cred că a ieșit de vreo 20 de ori până acum', a spus acesta, pentru CANCAN.ro.

Delia, despre roasturile de la iUmor: „Nu îmi place când cineva face glume sexuale despre mine”

Delia a avut parte de o experiență extrem de neplăcută la iUmor și a simțit nevoia să spună ce avea pe suflet chiar după ce a venit de la filmări. După mesajul ei, au apărut zvonuri precum că artista ar pleca de la iUmor, dar s-au dovedit a fi doar niște speculații.

Dacă nu spun în noaptea asta, posibil să dau uitării. Nu vreau să uit și ce am simțit și ce simt în momentul ăsta și mîine să am o altă părere și să in minte că nu îmi place senzația pe care o am în corpul meu cînd cineva face glume sexuale despre mine sau despre alte persoane, de față sau nu, despre traumele pe care le-au avut persoanele respective, de față sau nu, nu mai vrea sa simt asta, nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acord, iar eu nu mai vreau să-mi dau acordul față de așa ceva.

Moment de sinceritate la 3 și un sfert dimineața, proaspăt venită de la iUmor, ajunsă acasă…cred că a venit ziua în care pot să spun că nu cred că mai rezist la un alt roast. Cred că nivelul meu de toleranță a ajuns la niște praguri, cred că sunt firești, cred că fac parte dintr-un soi de maturizare, e un soi de saturație pe care îl simt, disconfortul pe care îl simt fizic, efectiv în stomac, felul în care simt că mi se strânge pielea pe mine și că mă simt vulnerabilă, descoperită în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu mai vreau să trăiesc asta și să experimentez lucruri de genul.

Nu vreau să dramatizez, nu este vorba de o dramă, e vorba de o stare pe care o simt și de o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roasturile pe care nu o mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ce-mi doresc eu, genul meu de viața, pentru echilibrul pe care mi-l doresc, pentru armonia în care vreau să stau. Sunt lucruri destul de agresive, pe care eu le percep așa, dar e ceea ce simt eu îmi asum și doar vreau să spun că nu mai vrea să particip la roasturi„, a spus Delia pe Instagram.

FOTO: Instagram, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton