Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Sora Monicăi Gabor, apariție sexy din vacanța exotică

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Ramona Gabor duce o viață de lux în Dubai. Sora mai mică a Monicăi Gabor a plecat într-o vacanță exotică și a postat câteva imagini spectaculoase. Vedeta s-a fotografiat în costum de baie și a publicat imaginile pe Instagram, spre bucuria urmăritorilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Ramona Gabor s-a mutat în Dubai în urmă cu mulți ani, iar în prezent duce o viață de lux. Sora Monicăi Gabor are propriile afaceri și își permite să meargă în vacanțe de lux. În luna ianuarie, Ramona Gabor a împlinit 34 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de neuitat, unde și-a invitat prietenii dragi.

ramonaramona

În prezent, Ramona Gabor se află într-o vacanță exotică. Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online câteva imagini cu ea în costum de baie. Sora Monicăi Gabor arată senzațional și are o siluetă de invidiat.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău: „Ramona l-a sunat”

Citește și:Ramona Gabor și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Dubai. Sora Monicăi a împlinit 34 de ani

Citește și: Cornel Păsat și CRBL, scandal imens la primul show de supraviețuire din România. De ce s-au certat: „Ne-am împăcat după ce și-a cerut iertare în genunchi”

Citește și:Dinu și Deea Maxer, surprinși împreună, cu zâmbetul pe buze, după ce au anunțat divorțul. Unde au fost cei doi, alături de fiul lor

Cum arată Ramona Gabor în costum de baie

Viața Ramonei Gabor s-a schimbat radical după ce s-a mutat în Dubai. Sora Monicăi Gabor are propriile sale afaceri și duce o viață de lux. Recent, Ramona Gabor a plecat într-o vacanță exotică, de unde a postat câteva imagini senzaționale.

Vedeta s-a filmat în costum de baie, in timp ce stătea la piscina din camera unde s-a cazat. Ramona Gabor arată spectaculos la 34 de ani și are o siluetă de invidiat. Sora Monicăi Gabor se bucura de viața pe care o are departe de România, iar când are ocazia, se întâlnește cu fosta soție a lui Irinel Columbeanu., care locuiește în America.

Monica Gabor nu a participat la petrecerea organizată de ziua Ramonei Gabor

Pe 16 ianuarie, Ramona Gabor a împlinit 34 de ani. Cu această ocazie, frumoasa șatena a organizat o petrecere de lux în Dubai, unde au participat prietenii apropiații. Monica Gabor, sora acesteia, nu a fost prezentă la marele eveniment, deoarece locuieste în America. Chiar și așa, Monica Gabor i-a transmis un mesaj emoționant surorii sale.

„La mulți ani celei mai bune prietene din copilărie, camaradei mele și persoanei care mi-a păstrat toate secretele.  Mulțumesc pentru că mă suporți acum și întotdeauna. Ești cea mai bună soră mai mică din lume și sper să obții tot ce îți dorești. Sunt mândră că ești sora mea! Avem o legătură așa specială! Te iubesc surioara mică și iubită!', a scris Monica Gabor pe rețelele de socializare.

Ce afaceri are Ramona Gabor în Dubai

După ce ani la rând a lucrat ca model, Ramona Gabor și-a deschis propria afacere în Dubai. Vedeta a devenit femeie de afaceri și și-a deschis o linie de parfumuri orientale care îi poartă numele.

„Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.', spunea Ramona Gabor în urmă cu mai multă vreme.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton