Soție de milionar, Alina Laufer naște gemenii la o maternitate de stat: "Prefer să nu-mi asum riscuri"

 Oana Pantazi
.

Peste numai 3 luni, Alina Laufer va deveni mamă de gemeni și se pregătește încă de pe acum pentru venirea pe lume a micuților. Soția lui Ilan Laufer a vorbit cu emoție despre momentul pe care îl așteaptă de mai bine de 8 ani, mărturisind, printre altele, și de ce vrea să nască într-o maternitate de stat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Laufer urmează să devină mamă de gemeni peste doar 3 luni, ea și soțul ei, Ilan, fiind nerăbdători să-și cunoacă micuții. Cei doi sunt împreună de mai bine de 8 ani, iar în tot acest timp vedeta a încercat să rămână însărcinată. Din păcate, fără succes. Vestea cea bună a venit recent, însă, între timp, Alina Laufer a trecut prin ani de chin, tratamente, suferință și stres.

În cele din urmă, datorită fertilizării in vitro, Alina Laufer a primit vestea pe care o aștepta de ani de zile. Ea și soțul ei urmează să devină părinți de gemeni! Alina mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din provenită din mariajul cu artistul Jorge, iar acum urmează să se reobișnuiască în postura de proaspătă mămică. Invitată la Vorbește lumea, vedeta a povestit despre cum se pregătește pentru venirea pe lume a gemenilor.

118394156_2762260937431793_7732862419383886770_o118394156_2762260937431793_7732862419383886770_o

Alina Laufer, mamă de gemeni, fată și băiat

Alina Laufer a mărturisit că, deși mai sunt trei luni până la venirea pe lume a gemenilor ei – fată și băiat -, deja a început să pună la punct toate detaliile premergătoare nașterii. nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării – camera copiilor, detaliile privind alăptarea, dar mai ales locul unde va naște. Soția lui Ilan Laufer a mărturisit și că își dorește să nască într-o maternitate de stat.

„Am început să le pregătesc camera. Este o provocare, pentru că, atunci când am avut-o pe Kari, am știut ce culori să le aleg. Acum m-am gândit la niște culori neutre. (…) O să iau legătura cu un consultant de lactație pentru că intenționez să alăptez. (…) A fost greu să o alăptez și pe Kari. La început este așa. Mă simt bine. Sarcina în sine e ok, deși vine cu anumite greutăți, burtica e mult mai grea. Chiar dacă nu e foarte mare, apasă foarte mult. Încerc să am grijă de mine atât cât pot. (…)

Burtica este mare și îmi este greu să mă mișc. (…) Ilan are încredere în mine. Este foarte implicat. Aș vrea să nasc într-o maternitate de stat. Am încredere în secția de neonatologie. Prefer să nu-mi asum riscuri din acest punct de vedere. Și pe Karina am născut-o tot la stat', a dezvăluit Alina Laufer, la Vorbește lumea.

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți: cum a decurs întâlnirea

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil”

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Cristina Șișcanu revine în televiziune. Cu ce post a semnat contractul

„Ne-am dorit foarte mult un copil'

Cu ceva vreme în urmă, invitați la Vorbește Lumea, cei doi au vorbit despre momentele trăite până să afle că vor deveni părinți: „Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile.

Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă, bă, și tu odată copii! (…) Era o presiuni din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele.

Înainte de sarcina gemelară, Alina a mai rămas o dată însărcinată, însă, din păcate, nu a putut duce sarcina la bun sfârșit…

„Am fost foarte supărați. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a spus Ilan Laufer.

Și iată că, în scurt timp, Alina Laufer va deveni mamă de gemeni!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton