Soția lui Pepe are un nou job. Raluca Pastramă s-a făcut make-up artist. Cum au reacționat fanii ei

 Pirvu Cristina
.

Raluca Pastramă a decis să devină make-up artist. A observat că este un job destul de căutat și a făcut cursuri, și-a cumpărat și produse și își așteaptă primele cliente. Iată cum au reacționat fanii ei când au văzut ce machiajul pe care l-a realizat singură. 

Mulți cred că Raluca Pastramă își petrece timpul acasă, cu cele două fetițe. Ei bine nu, soția cântărețului Pepe pare că fie destul de activă în ultimul timp. Cu ceva timp în urmă, ea și artistul au deschis o grădiniță privată chiar în București. Raluca își dedică timpul copiilor și afacerii. Iată că acum s-a lansat într-o nouă industrie.

Raluca Pastramă a făcut cursuri de make-up artist, și-a cumpărat produse și a și exersat pe câteva fete. Rămâne să vă dați voi cu părerea dacă se pricepe sau nu! Ea a încercat să se machieze și singură, și-a fardat ochii, dar și-a conturat și buzele.

Fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginile: „Nooo, mai bine îți stă naturala (…) Sincer tu nu esti urata,dar acest machiaj nu ti se potriveste (…)”

Chiar sâmbătă, ea a postat un video, pe care se pare că l-a șters. Oare reacțiile urmăritorilor nu au fost pe placul ei?

Raluca Pascu a făcut cursuri de make-up artistRaluca Pascu a făcut cursuri de make-up artist

Ce mari au crescut fetele lui Pepe şi ale Ralucăi Pastramă

În vârstă de 39 de ani, Pepe şi-a fost o familie frumoasă, cea pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. Chiar dacă are o carieră de succes, micuţele lui sunt cele care îl fac pe deplin fericit.

Maria şi Rosa Alexandra sunt pline de viaţă, deştepte şi au moştenit o mulţime de trăsături de la mama, dar şi de la tatăl lor. Au crescut extrem de mult, acum sunt domnişoare adevărate. Poartă rochiţe elegante, dar şi costume de schi iarna. De foarte multe ori, cele două s-au îmbrăcat la fel, precum gemenele.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton