Soția lui Oreste Teodorescu dezvăluie cum a început povestea de dragoste cu jurnalistul: "Nici nu l-am băgat în seama când mi-a spus să devin logodnica lui"

 Radulescu Ruxandra
.

Soția lui Oreste Teodorescu dezvăluie cum a început povestea de dragoste cu jurnalistul. Jurnalistul Oreste Teodorescu are o familie superbă alături de soția sa, Liliana, cei doi fiind căsătoriți de aproape 30 de ani. Cuplul are o fiică, Sabina, pe care tatăl ei a condus-o la altar în 2017. Povestea de dragostea dintre Oreste și soția sa, Liliana, a început pe vremea când jurnalistul avea doar 17 ani, iar viitoarea soție, 21. Soția lui Oreste, Liliana a povestit cum a luat naștere idila dintre ei și gestul cu care a cucerit-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Oreste Teodorescu dezvăluie cum a început povestea de dragoste cu jurnalistul. În cazul lui Oreste Teodorescu se potrivește de minnune zicala, „în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică”. Jurnalistul și soția sa, Liliana, s-au întâlnit în urmă cu 30 de ani și de atunci au depășit orice obstacol pentru a rămâne împreună. Liliana Teodorescu a povestit cum, la început, nu a luat în serios intențiile lui Oreste, nici măcar atunci când a cerut-o de soție.

Oreste TeodorescuOreste Teodorescu

Soția lui Oreste Teodorescu relatează începuturile poveștii de dragoste cu jurnalistul

Oreste Teodorescu și soția sa, Liliana, sunt căsătoriți de aproape 30 de ani. Partenera de viață a jurnalistului și-a amintit cum s-au întâlnit cei doi, pe vremea când Oreste avea 17 ani și se pregăteasă dea Bacalaureatul, iar ea avea 21 de ani și era educatoare.

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…”. Cum au trecut peste infidelitate

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oreste lui Mircea Badea de ziua lui: „E ca într-o căsnicie. Nu poți…” Cei doi nu-și mai vorbesc de 10 ani

„Când ne-am cunoscut, eu eram deja educatoare, iar el trebuia să dea Bacalaureatul. Eu sunt cu patru ani mai în vârstă ca el. L-am cunoscut pe când era încă elev în clasa a XII-a la „Zoia Kosmodemianskaia', cum se numea Școala Centrală în acea epocă.

Nu prea credeam în ceea ce-mi spunea băiatul acela! Nici nu l-am băgat în seama când mi-a cerut să devin logodnica lui! El părea foarte serios în tot ce spunea sau zicea. Eu nu-l luam în serios! Dar, ușor, ușor, m-am trezit că am devenit logodnica lui, așa cum prezisese de altfel. În noiembrie 1992 ne-am logodit, iar trei ani mai târziu ne-am căsătorit. M-am gândit că dacă lucrurile nu vor dura între noi, dacă o voi da în bară, asta e! O voi lua de la capăt, cu gașca mea de prietene, cu stilul de viață cu care mă obișnuisem deja. Dar viaţa mi-a oferit o surpriză din acest punct de vedere', adaugă Liliana Teodorescu.

Liliana Teodorescu: „A dispărut, pur şi simplu. N-a răspuns toată ziua la telefon”

Liliana Teodorescu a povestit gestul pe care Oreste l-a făcut față de ea, chiar de Sf. Valentin, pentru a-i demonstra cât de mult își iubește soția. Prezentatorul a achiziționat un teren în Vama Veche, o zonă preferată a amândurora.

„E un băiat inteligent, interiorizat şi cu un magnetism aparte. Ştia, spre exemplu, că-mi doresc foarte tare o casă la malul mării. Şi-mi amintesc că, într-un an, de Sfântul Valentin, a dispărut, pur şi simplu. N-a răspuns toată ziua la telefon.

Ne-am întâlnit spre seară cu gaşca şi n-am arătat nicio clipă că fierb! La final, am luat-o spre casă, dar el a schimbat drumul. L-am întrebat unde mergem. A ales un loc special ca să-mi spună că cumpărase un teren la Vama Veche, acolo unde acum ne-am construit terasa „Molotov'., a relatat Liliana, soția lui Oreste Teodorescu.

Cum este Oreste Teodorescu în rolul de bunic

Liliana și Oreste Teodorescu au împreună o fiică, pe Sabina, 28 de ani, care în 2017, s-a căsătorit. Tatăl ei a fost cel care a condus-o spre altar, iar la scurt timp, Sabina a dat naștere unui copil. Liliana Teodorescu a spus cum este Oreste ca bunic.

A fost un tată foarte bun. Cu jocuri cam băieţoase, cu fiica noastră, Sabina, pe care nu ezita să o tundă băieţeşte, deşi ea avea o minunăţie de păr. Acum, are de-a face în sfârşit cu un băieţel. Şi-l prinde foarte bine. Se împacă foarte bine cu Igor Alexandru! A fost şi a rămas un copilăros, toată viaţa lui!', a mai adăugat Liliana Teodorescu, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton