Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar: "Nu mai există nicio cale de împăcare"

 Raiciu Adriana
.

Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar. Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, au ajuns la divorț, după o iubire de șase ani. Decizia se pare că este una definitivă și nu mai există vreo cale de împăcare. Actuala parteneră a pilotului a depus deja actele de divorț la notar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Daniel Onoriu și încă soția lui, Isabela, au ajuns la divorț, după o iubire de șase ani. Până de curând, fostul pilot de raliuri s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, a stat timp de 55 de zile în comă, perioadă în care partenera lui i-a fost alături.

daniel-onoriu-1daniel-onoriu-1

Însă, recent, Daniel Onoriu a postat un mesaj neașteptat pe contul său de socializare, în care le spunea oamenilor că nu se mai simte iubit. De asemenea, Isabela a confirmat și ea divorțul de pilotul de raliuri și a depus deja actele la notar.

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilotul de raliuri. Cei doi nu mai locuiesc împreună:„Este adevărat’

Citește și: Unde va fi înmormântată Regina Elisabeta a II-a.Sicriul cu trupul neînsuflețit al Prințului Philip va fi mutat din actualul loc de veci

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție’

Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț

Vineri, 16 septembrie, Isabela Onoriu a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere de chemare în judecată împotriva lui Daniel Onoriu, solicitând instanței să dispună desfacerea căsătoriei, dar și revenirea la numele anterior, scrie Spynews. Ceea ce înseamnă că aceasta nu-și mai dorește să aibă vreo legătură cu bărbatul alături de care se vedea până la adânci bătrâneți.

Cei doi nu mai locuiesc împreună, Isabela a luat decizia să se mute singură într-un alt apartament.

„Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul’, a spus Isabela.

De ce divorțează Daniel Onoriu de soția lui

Potrivit spuselor Isabelei Onoriu, problemele în cuplul lor au început să apară după ce Daniel Onoriu și-ar fi exprimat dorința de a se reapuca de curse.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă’, a adăugat ea.

sursă foto- Facebook

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton