De ce Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii timp de zece ani: "Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori"

 Dumitrache Laura
.

Alina și Ilan Laufer și-au construit o familie frumoasă, iar anul trecut, în luna februarie, au devenit părinți de gemeni. Recent, fosta soție a lui Jorge a vorbit despre problemele prin care a trecut înainte să rămână gravidă. Din fericire, dorința li s-a împlinit și au reușit, într-un final, să aibă copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Laufer a trecut prin zece ani de așteptare până când a reușit să rămână însărcinată. Fosta soție a lui Jorge mai are o fiică cu celebrul artist, iar de mai bine de un deceniu formează un cuplu cu Ilan Laufer. Cei doi și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar anul trecut, blondina a adus pe lume doi copii.

ilan si alina lauferilan si alina laufer

Înainte de a rămâne însărcinată cu gemenii, Alina Laufer a trecut prin momente groaznice, deoarece soțul ei era infertil. Ilan Laufer a avut probleme cu stresul, iar analizele nu îi ieșeau bine. La un moment dat, cei doi au vrut să apeleze la donatori.

Citește și: Dieta prin care Alina Laufer și soțul ei au slăbit câte 12 kilograme:„Doar asta mâncăm la regim'

Citește și:Prin ce au trecut Alina Laufer și soțul ei, după ce au plecat cu gemenii în vacanță, în Turcia:„Am făcut rezervare la un restaurant și am…'

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.Ce a avut în comun cu Kate Middleton

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Kate Middleton la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

De ce Alina și Ilan Laufer nu au putut să facă copii timp de zece ani

Alina Laufer și soțul ei, Ilan, au trecut prin momente cumplite. Cei doi s-au luptat timp de zece ani pentru a deveni părinți.

Fosta soție a lui Jorge a povestit cum a reușit, într-un final, să rămână însărcinată. Ilan suferea de o problemă care îl împiedică să devină tată, iar timp de un deceniu, Alina și Ilan au mers la mulți medici pentru a găsi o soluție.

Nu, infertilitatea e de multe feluri. În cazul nostru, a fost o infertilitate din partea lui Ilan, avea o azoospermie, ceva cauzat pe stres, el muncește foarte mult. Ne-am dus la foarte mulți doctori, nu s-a rezolvat, și timp de 10 ani de zile ne-am luptat cu această infertilitate masculină', a mărturisit Alina Laufer, pentru ego.

Alina Laufer:Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator”

După zece ani de așteptări, Alina și Ilan Laufer au aflat că pot deveni părinți. Cei doi au fost plecați doi ani în Statele Unite ale Americii, iar Ilan a fost mai relaxat. Când s-au întors în România, și-au făcut analizele și au primit vești bune. După trei sau patru tentative de fertilizări, Alina a rămas însărcinată.

Am explorat inclusiv ideea de fertilizare cu donator. Ne-am uitat la nu știu câte profiluri de donatori. (…) Da, mai ales că Ilan e blond, voiam profilul său. Am ajuns până în clipa în care să facem fertilizare cu donatori, dar am zis hai să mai așteptăm, hai să vedem. Azoospermia lui era prezentă, lipsa de spermatozoizi, inclusiv pentru fertilizare în care ai nevoie de unul singur viabil, nu era. Nu aveam niciun fel de șansă. Inclusiv am fost la medici care nu ne-au mai dat vreo șansă de acum încolo, forever. Au zis ca nu putem avea copii vreodată.„, a mai spus Alina.

Alina Laufer își mai dorește copii

Alina Laufer este mamă a trei copii și încearcă să se descurce fără bonă. Soția lui Ilan Laufer este ajutată de partenerul ei. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că își mai dorește copii. Davin ași Nathaniel sunt o mare binecuvântare pentru celebrul cuplu. Deși i-a născut prematur, Alina nu s-a confruntat cu depresia postanatală și a fost extrem de pozitivă în perioada respectivă.

„Da, aș mai face, dar nu doi odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți', a spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton