Sore: „Am suferit de depresie postnatală”

 Ion Bianca
.

Sore a mărturisit că a suferit de depresie postnatală în cadrul emisiunii lui Mihai Morar, Răi da’ Buni. Mai mult decât atât, cântăreața a dat detalii și despre planurile de nuntă pe care le are alături de Mircea, tatăl fetiței sale.

 

 

Sore, una din cele mai discrete prezenţe din showbizul românesc, a povestit deschis în cadrul emisiunii lui Mihai Morar cât de mult a schimbat-o rolul de mămică. Artista a mărturisit că este mult mai responsabilă de când Erin a apărut în viața ei, dar și că „niciun lucru nu este suficient de important sau suficient de puternic să mă dărâme, pentru că o văd pe ea care este fericită doar pentru că se trezește. Acum am înțeles ce înseamnă iubirea!', a declarat aceasta.

 

 

Un lucru pe care nu îl știam de Sore este că a suferit și ea o scurtă perioadă de timp de depresie post natală. Dorind să nu o deranjeze, Mihai a evitat întrebarea însă Sore a fost extrem de deschisă: „Mie mi se pare normal să vorbesc despre asta!'

 

„Am avut două săptămâni așa… Bine, nu am fost deprimată. Am avut două săptămâni în care seara mă lua un soi de atac de panică gândindu-mă că, dacă nu o aud în somn, dacă o să dorm prea profund pentru că eram foarte obosită… Foarte multe semne de întrebare. Plângeam de fericire în același timp când vedeam ce familie frumoasă am', a declarat artista despre primele săptămâni după naștere.

 

Întrebată dacă mai vrea încă un bebe, Sore a spus: „A doua sarcină nu este în program pentru că abia am trecut de perioada grea cu trezitul noaptea și așa mai departe'.

 

 

 

Despre nunta cu Mircea, logodnicul ei, artista a mărturisit sincer: „Am inel de logodnă, dar nu mă mărit. Era în plan să mă căsătoresc anul acesta, dar am uitat să mă interesez de locație. Tocmai pentru că am uitat, mi-a confirmat faptul că nu este una dintre priorități. Din punctul meu de vedere, copilul este cea mai mare căsătorie pe care aș putea să o am!'.

 

 

Prioritățile în viața artistei sunt altele, pe lângă bucuria vieții ei, Erin, viața  profesională este extrem de activă, Sore dezvăluind că în două-trei săptămâni urmează să lanseze un nou single.

 

 

Bianca Ion

 

 

Citește și:

 

Recomandare de weekend de la Sore

 

Sore și-a schimbat look-ul

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton