Români pe covorul roşu la Gala Laureus de la Monaco. Cum s-au îmbrăcat Nadia Comăneci şi Mihaela Rădulescu

 Florentina Liutic
.

Unii dintre cei mai cunoscuţi sportivi au participat aseară la Gala Laureus de la Monaco care s-a desfăşurat în prezenţa Prinţului Albert al II-lea de Monaco, venit alături de Prinţesa Charlene.

 

Aceasta a arătat perfect într-o rochie roşie şi a fost o gazdă perfectă pentru numeroşii invitaţi, printre care s-au aflat şi câţiva români.

 

Nadia Comăneci a venit singură la cel mai aşteptat eveniment, fosta mare gimnastă purtând o rochie argintie cu tăietură pe picior.

 

Mihaela Rădulescu şi Felix Baugmartner au bifat o nouă apariţie pe covorul roşu, iar prezenţa lor nu putea trece neobservată. Mihaela a fost incredibil de sexy într-o rochie neagră, cu decolteu ameţitor, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi sport, în spiritul evenimentului.

 

Bun prieten cu Prinţul Albert al II-lea de Monaco, Ilie Năstase nu a ratat gala, la care a venit însoţit de Brigitte Sfăt, care a purtat o rochie neagră, transparentă, cu imprimeu floral.

 

În cadrul galei au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai anului 2016, atletul Usein Bolt şi gimnasta Simone Biles.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Nadia Comaneci a refacut saritura de la Montreal din urma cu 40 de ani

 

Printul Albert si Printesa CharlenePrintul Albert si Printesa Charlene

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton