Sora Nicoletei Luciu a ajuns de nerecunoscut! Iuliana a trăit coșmarul oricărei femei la Asia Express

 Oana Popoiag
.

În afara zonei de confort, în mediul deloc prietenos din Sri Lanka, concurenții de la Asia Express au început să cedeze. Iuliana Luciu a avut însă de furcă cu o problemă majoră de ordin estetic. Sora Nicoletei Luciu a trăit coșmarul oricărei femei, trezindu-se cu o acnee agresivă pe față.

Asia Express este o competiție care le testează limitele concurenților, iar condițiile din Sri Lanka au fost, se pare, mult prea aspre pentru o parte din vedete. Oboseala și nervii acumulați devin probleme insignifiante când te trezești, din senin, cu toată fața plină de coșuri, așa cum a pățit sora Nicoletei Luciu.

Iuliana Luciu Asia Express

Așa arăta chipul Iulianei Luciu la Asia Express. A avut coșuri pe față și în zona decolteului

Iuliana Luciu s-a trezit cu fața plină de coșuri

Prezentă în studioul Xtra Night Show, împreună cu partenera ei din competiție, Margherita, Iuliana a povestit cum s-a ales cu subita acnee rebelă. 'Acolo, în Asia, nu am avut timp să mă machiez. M-am umplut de bube chiar cu câteva zile înainte să plec în Asia pentru că eu mă stresez foarte tare şi cred că mi-a ieşit stresul pe faţă. (…) Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic', a relatat bruneta în vârstă de 31 de ani.

Iuliana Luciu Asia Express

Iuliana și Margherita de la Clejani, partenera sa de la Asia Express

Iuliana și-a amintit că și la prima tentativă de a participa la Asia Express, în primul sezon, (nr. a renunțat deoarece sora ei nu a mai putut participa) după vaccin s-a ales cu coșuri pe tot spatele.

Iuliana Luciu Asia Express

Așa arăta chipul Iulianei înainte de Asia Express

Dieta-minune prin care Iuliana Luciu a slăbit 10 kg

În urmă cu câțiva ani, Iuliana Luciu luase mai multe kilograme în greutate, iar asta se putea observa cu ușurință. Vedeta a reușit să slăbească 10 kilograme cu ajutorul unei diete bazate pe lactate și legume. În doar două luni și jumătate, Iuliana Luciu, concurentă acum la Asia Express, a reușit să scape de 10 kilograme.

'E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate. În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate', a declarat Iuliana Luciu în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram, captură tv

Citește și:

La șase ani de la plecarea din TV, Oana Frigescu s-a reinventat total! Din ce câștigă bani acum

Connect-R a petrecut o noapte întreagă în club alături de un fotomodel celebru. S-au distrat până dimineaţa

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton