Sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei: "Au cerut procurorii"

 Sutiu Theodora
.

Deși la început nu a fost de acord, sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat, până la urmă să îi facă autopsie fratelui ei. Cântărețul de muzică populară a încetat din viață, vineri seară, în urma unor complicații pe care le-a suferit, după ce a avut COVID-19.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Femeia s-a răzgândit și vrea ca astăzi (nr. luni) ca medicii să afle exact cauza morții fratelui ei. Inițial, sora lui Petrică Mîțu Stoian nu a dorit ca fratelui ei să îi se facă autopsie, dar, imediat ce procurorii s-au sesizat, ea a acceptat. Interpretul de muzică populară s-a simțit bine până când a mers la o clinică privată să facă o terapie post-COVID.

petrica-mitu-stoian-1-1petrica-mitu-stoian-1-1

De ce a acceptat sora lui Petrică Mîțu Stoian să i se facă autopsie fratelui ei

Având în vedere că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost subită, sora artistui vrea să afle, după ce i se va face autopsie, dacă medicii de la clinica privată din Caraș-Severin i-au făcut fratelui ei toate analizele necesare înainte de a fi supus terapiei hiperbare.

„Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo', a spus sora lui Petrică Mîţu Stoian, notează Antena 3.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit!Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

Citește și: Cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian, deși ar fi fost vaccinat complet anti-COVID

Citește și: Cornel Constantiniu, operat de urgență la Spitalul Universitar

Ce vor să afle procurorii cu ajutorul autopsiei

Potrivit unor surse medicale, după cum notează sursa menționată mai sus, Petrică Mîțu Stoian avea plămânii sănătoși, după ce a trecut prin COVID.

Dar, când interpretul de muzică populară a ajuns la spitalul din Reșița, rezultatele computerului tomograf arătau faptul că pe un plământ de-al artistului se aflau bule de gaz.

Medicii explică că aceste bule de gaz ar fi apărut în urma „forțării de oxigen' pe care o presupune terapia hiperbară pentru că asemenea modificări nu ar putea apărea de la o zi la alta.

„A fost adus cu ambulanța de la Slatina-Nera, unde este un centru de terapie hiperbară. Acuzele inițiale au fost oarecum benigne. Colegii mei au depistat că are o afecțiune pulmonară probabil secundară acestei boli și, din păcate, starea lui a devenit rapid instabilă instalându-se decesul în jurul orei 21.00.

În momentul în care omul are o afecțiune pulmonară și saturația scade se produce o hipoxie care este inclusiv cerebrală și atunci poate percepe totul altfel decât un om sănătos.

În principiu, legal, orice persoană decedată se ridică (de la morgă, n.r.) după 24 de ore. Dânsul, din păcate, a suferit decesul în jurul orei 21.00 și din ce știu eu sora dânsului ar dori scutirea de necropsie', a spus directorul Spitalului de Urgență Reșița, Cosmin Librimir, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton