Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri: „Asta e ultima mea filmare”

 Martin Lorena
.

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri. Vestea conform căreia marele interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, s-a stins din viață a întristat o țară întreagă! Colegii săi de breaslă i-au transmis mesaje și vorbe frumoase pentru regretatul solist. Steliana Sima a povestit ce s-a întâmplat cu Petrică Mâțu Stoian pe data de 3 noiembrie, chiar cu trei zile înainte de tragicul eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. Acesta și-a bucurat fanii atât cu talentul său, cât și cu carisma de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Artistul s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie, în urma unui șoc septic, după ce se vindecase de COVID-19. Odată cu vestea cea tristă, mai mulți colegi de breaslă au transmis mesaje de regret. Steliana Sima a dezvăluit ce au discutat cei doi chiar cu trei zile înainte ca artistul să se stingă din viață.

Petrica-Matu-Stoian-1Petrica-Matu-Stoian-1

Aceasta a mărturisit că interpretul nu și-ar mai fi dorit să participe la emisiuni. El ar fi înregistrat ultima ediție de sărbători de la Antena1, apoi și-ar fi văzut de viața lui.

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:”Era caz de batalion disciplinar”

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens:”M-a făcut să-mi piară pofta de mâncare”

Citește și: Tudor Chirilă laudă o anchetă din Libertatea privind schema de ajutor:„E bine să se știe lucrurile astea'

Citește și: Cum a slăbit Cătălin Neamțu din Las Fierbinți 26 de kilograme:„Familia m-a susținut'

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri

Artistul împreună cu alți colegi de breaslă au participat la filmarea edițiilor de sărbători ale postului Antena1. Imediat după înregistrare, Petrică Mîțu Stoian și Steliana Sima au purtat o discuție în cadrul căreia interpretul a mărturisit că aceea va fi ultima lui apariție. Se pare că el își dorea o viață liniștită, însă lucrurile au stat diferit.

„După emisiunea asta, de pe 3, tot așa, încercam să ne punem de acord ce facem, că ne sună toate televiziunile să mergem la filmări, unde mergem, hai să fim puțin mai selectivi! Și el a zis: '. Asta a fost! Am reușit să facem o fotografie, am reușit, așa, pe fugă! Asta a fost ultima fotografie împreună de la filmări!', a povestit Steliana Sima pentru Click!.

Petrică Mîțu Stoian, mereu cu glumele la el

Steliana Sima își amintește de colegul său cu durere în suflet, însă cu zâmbetul pe buze. Ea a povestit despre ultima zi petrecută cu acesta și a subliniat faptul că interpretul avea întotdeauna glumele la el.

„La filmarea asta, de pe 3 noiembrie, nu dădea vreun semn sau să se comporte altfel decât de obicei, decât o făcea el de fiecare dată. Era Petrică cel  pe care îl știm. Cu glumele lui, el ne binedispunea întotdeauna, cât eram de obosiți, stăteam ore în șir la filmări. El avea glumele întodeauna, îi și ziceam: ‘Mă, de unde le scoți? De unde?. Și râdea și el după aia.', a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Petrică Mîțu Stoian, mesaj de recunoștință pentru prietenii săi

Steliana Sima a mai povestit că în urmă cu o săptămână, după o filmare pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul le-ar fi transmis un mesaj de recunoștință prietenilor săi. Acesta a declarat că se simțea foarte bine alături de Mariana Ionescu Constantinescu, Costel Euceanu și Steliana Sima.

„Ultima dată ne-am întâlnit acum aproximativ o săptămână, am fost la o emisiune de divertisment eu, Mariana Ionescu Capitănescu, Costel Enceanu și Petrică, la Măruță. Am fost atunci la emisiune și după aceea, după emisiune, mi-a trimis un mesaj în care mi-a spus: ‘Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot, îi mulțumesc că existați și că mi-a dat prieteni adevărați, că mi-a dat prieteni sinceri. Mă bucur că sunt cu voi, mă simt foarte bine în prezența voastră', a mai spus solista pentru sursa citată.

Mirela Vaida: „Sunt șocată!'

Mirela Vaida a fost șocată de vestea primită! Aceasta, împreună cu Petrică Mîțu Stoian au înregistrat ediția de revelion de la Acces Direct. Ea a postat un mesaj pe Facebook în care și-a scris durerea și uimirea.

Dumnezeule!! Nu îmi vine să cred!! Tocmai am terminat spectacolul și, când am ieșit din scenă, am aflat cumplita veste: Petrică Mâțu Stoian a murit! Sunt înmărmurită. Sunt șocată! Această fotografie este făcută de mine în urmă cu 3 zile, când am filmat ediția de Revelion din platoul Acces Direct. Nu am cuvinte… Nu există emisiuni speciale de Sărbători la care Mâțu Stoian să nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viață, cu graiul și portul lui din Izverna, de care era atât de mândru… Maestre, noi avem multe filmări zilele acestea și tu trebuia să fii acolo!! Nu putem concepe că nu mai ești! Tu umpli tot cu cântecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu să te ierte, Mâțule!!', a fost mesajul postat de Mirela Vaida.

Iuliana Tudor: „Nu vreau să cred!'

Și Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „Vedeta populară', de pe TVR1, a avut un șoc după ce a primit această veste tristă.

Nu vreau să cred! Nu pot să cred…Petrică Mâțu Stoian…nu mai este…Drum bun, prieten drag…', a scris ea pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton