Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, iar Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă. Cine l-a însoțit pe afacerist

 Dumitrache Laura
.

Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit. Fiica fostului ministru PSD al Economiei a avut parte de o nuntă ca-n povești. Sabina Bădălău s-a măritat cu iubitul ei, iar Gabi, fratele ei, a fost alături de ea în această zi importantă. Bianca Drăgușanu a lipsit de la nuntă. Iată cine l-a însoțit pe afacerist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

O fost petrecere în familia Bădălău. Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit, sâmbătă, 7 mai, cu iubitul ei, Răzvan. Marele eveniment a avut loc la restaurantul pe care tânăra îl deține, iar atmosfera a fost întreținută de artiști celebri. În ziua cea mare, Sabina Bădălău a purta două rochii de mireasă, arătând extraordinar.

Nunta Sabinei BadalauNunta Sabinei Badalau

Sabina Bădălău s-a căsătorit în acest weekend cu Răzvan Alexandru Marica, partenerul ei. În vârstă de 31 de ani, sora lui Gabi Bădălău a decis să devină femeie de casă și și-a unit destinele cu bărbatul iubit. La nuntă au fost prezente multe celebrități din România, iar printre cei care au întreținut atmosfera se numără și Florin Salam.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău speră la o împăcare:”Nu vrea să-mi dea drumul…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacție la scandalul-monstru în care sunt implicați Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu și Florin Salam:”În calitate de mamă…”

Citește și:Cu ce se ocupă Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „În curând”

Citește și: Cum arată Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, cu doar câteva săptămâni înainte să nască.A ieșit pe stradă în colanți!

Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit

În familia Bădălău a fost petrecere mare. Sâmbătă, 7 mai, sora lui Gabi Bădălău, Sabina, s-a căsătorit. Tânăra de 31 de ani și-a unit destinele cu partenerul ei, Răzvan Alexandru Marica. Evenimentul a avut loc la restaurantul pe care aceasta îl deține, în Bolintin Vale, iar alături de cei doi tineri au fost cele mai importante persoane din viața lor. Gabi Bădălău a fost alături de sora lui în această zi specială.

La marele eveniement au cântat Florin Salam, Nicole Cherry, dar și Damian Drăghici. În ziua cea mare, Sabina a îmbrăcat două rochii de mireasă. Prima rochie a fost tip prințesă, iar cea de-a doua sirenă. Nașii cuplului au fost Mădălina și Narcis Petre.

Gabi Bădălău a venit alături de cei doi băieți ai săi. Bianca Drăgușanu a lipsit

Spre surprinderea unora, Gabi Bădălău a mers la nunta surorii sale alături de cei doi băieți, Nicholas și Gabriel. Bianca Drăgușanu, iubita lui, se află în vacanță în Dubai, alături de fiica ei și mama sa.

Omul de afaceri s-a distrat alături de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu și a stat alături de ei toată seara. Nicholas și Gabriel au purtat două costume de nuntă, iar pentru evenimentul de zi, micuții au avut sacouri negre. Pentru petrecerea de seară, cei doi au purtat sacouri albe.

Bianca Drăgușanu nu a fost invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălău

Vedeta nu a fost invitată la nunta surorii partenerului său de viață, dar cu toate acestea, Bianca s-a distrat si ea in vacanta. Blondina a mers în Dubai alături de fiica și mama sa, unde se bucură de momentele petrecute împreună. Vedeta a menționat că nici dacă primea invitație nu mergea la eveniment, pentru că nu vrea să meargă acolo unde nimeni nu o vrea.

Chiar și așa, Bianca Drăgușanu i-a urat Sabinei Bădălău 'Casă de piatră!'. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu sunt într-o relație prea bună, iar după cearta din apartament, cei doi nu s-au mai văzut. Se pare că fosta asistentă tv l-ar fi blocat pe Bădălău, potrivit unei pesoane din anturajul celor doi.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton