Rareș, iubitul Ceraselei, după primul bonfire la Insula Iubirii: "Dacă știam că e așa, nu mai veneam"

 Dumitrache Laura
.

Rareș, iubitul Ceraselei, de la Insula Iubirii, a făcut declarații surprinzătoare după primul bonfire. Concurentul reușește să se adapteze competiției, unde a venit să își testeze relația care durează de doi ani. La începutul emisiunii, Rareș Panțiru era convins că va reuși să treacă testul fidelității, mai ales că are planuri serioase cu iubita lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cerasela Iacob și Rareș Panțiru formează un cuplu de doi ani, iar acum au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea. Cei doi au încredere unul în celălalt, iar tânărul are planuri serioase. După primul bonfire al emisiunii, concurentul în vârstă de 28 de ani a făcut declarații surprinzătoare.

Cerasela si RaresCerasela si Rares

Cerasela și Rareș au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, dar iată că de la prima ediție a noului sezon, concurenta a atras toate privirile ispitelor masculine. Mai mult, concurenta s-a sărutat cu Celia, o altă concurentă, în fața tuturor ispitelor. După orimul bonfire, Rareș reacționează și face o afirmație care îi lasă mască pe ceilalți concurenți.

Citește și: Surpriză! Primul sărut de la Insula Iubirii, sezonul 6, a fost între două fete:„Eu am rămas….'

Citește și: Cum arată vila fetelor de la Insula Iubirii, sezonul 6.Băieții dorm cu ispitele

Citește și: Anca Țurcașiu, surpriză de proporții de ziua ei. A împlinit 52 de ani:”Doamne, Maica Domnului!”

Citește și : Adela Popescu, primele declarații despre botezul fiului cel mic:„Nu m-am sinchisit să-i muțumesc pe alții'

Rareș, iubitul Ceraselei, declarații surprinzătoare după primul bonfire la Insula Iubirii

Rareș și Cerasela au venit la Insula Iubirii pentru a-și pune la încercare relația. Cei doi sunt împreună de doi, iar tânărul de 28 de ani are planuri serioase cu iubita lui. Rareș a reacționat după primul bonfire al emisiunii și a făcut o afirmație surprinzătoare. „Dacă ştiam că e aşa, nu mai veneam', este declarația făcută de iubitul Ceraselei. Momentan nu se știe ce l-a determinat pe Rareș să facă o asemenea afirmație. Chiar și așa, telespectatorii vor afla în ediția de luni, 9 mai 2022. Emisiunea se difuzează pe Antena 1, de la ora 20.00.

Cerasela are o poveste de viață tristă

În prima ediție a emisunii Insula Iubirii, Cerasela a atras atenția tuturor ispitelor masculine. Iubita lui Rares a povestit că a avut o copilărie foarte tristă, iar acest lucru explică comportamentul său dual. Cerasela a vorbit la testimoniale despre viața sa, dar și despre modul cum a fost crescută de bunicii săi.

Tânăra a declarat că părinții nu au dorit-o, fiind crescută de bunici. Cerasela a mărturisit că s-a simțit inferioară mult timp pentru că nu avea părinții lângă ea. „Mama şi cu tata nu m-au vrut! Am crescut cu bunicii. M-am simţit inferioară!', a spus concurenta de la Insula Iubirii.

Cerasela și Rareș, despre participarea lor la Insula iubirii, sezonul 6

Rareș Panțiru de la Insula Iubirii sezonul 6 declara la începutul emisiunii că este sigur că va trece testul fidelității. Mai mult, concurentul a mărturisit că are planuri serioase cu iubita lui, Cerasela. Cei doi vor să își construiască o familie.

'Eu cred că problemele ei de încredere se trag din trecut. Un trecut în care eu nu am fost prezent. Însă cumva suport consecințele acelui trecut. Eu pot spune despre ea că am încredere 100%, fiindcă nu mi-a dat niciun motiv.Nu am emoții, am venit aici de bună voie, iar totul ă să decurgă normal, unde decurge oriunde pe planeta asta. Tentațiile sunt la orice pas. Ține de fiecare în parte să le limiteze la un anumit nivel. Noi am venit la Insula iubirii pentru ca Cerasela să prindă mai multă încredere în mine. Pentru a i se confirma că nimic nu ne poate despărți. Obiectivul nostru comun este să construim o familie. Eu văd Insula iubirii ca o etapă din relația noastră', a povestit Rareș.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton