Sora Elenei Gheorghe a slăbit 5 kilograme în doar două săptămâni. Ce dietă a ținut

 Oana Pantazi
.

Deși pare greu de crezut că ar avea nevoie de diete, Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, a slăbit 5 kilograme în două săptămâni, fără prea mult efort. Iată care au fost alimentele la care a renunțat și ce regim a ales să țină!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sora Elenei Gheorghe este influencer pe Instagram și deține propria afacere cu haine, așadar este foarte important să aibă o siluetă perfectă. Cu toate că nu ar fi avut nevoie să slăbească, Ana a luat totuși decizia de a da jos câteva kilograme. A reușit să scape de ele în timp-record, datorită unei diete foarte în vogă acum, la care apelează o mulțime de vedete din showbizul autohton și internațional.

63125_487068857992651_1645254395_n63125_487068857992651_1645254395_n

Cum a slăbit sora Elenei Gheorghe 5 kilograme în timp-record

Dacă pe fratele ei Costin, fost fotbalist, fanii îl cunosc și de la Exatlon, puțini știu că Elena Gheorghe are o soră care îi seamănă foarte bine. Apropiate de vârstă, cele două au o relație excelentă, chiar dacă viața le-a dus pe drumuri diferite în ceea ce privește profesia. Chiar dacă nu are aceeași notorietate ca sora ei, și Ana este destul de cunoscută, însă în mediul virtual, sora artistei fiind influencer. La fel ca sora ei, și Ana este mamă, ea având doi copii, fată și băiat, cu fotbalistul Paul Pîrvulescu.

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, la 36 de ani. Lista de alimente la care a renunțat / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express: „Nu aș putea să…”

Citește și: Alexandru Ciucu, proces împotriva Alinei Sorescu. Ce se întâmplă între ei, la un an de la zvonurile despre divorț

Citește și: Oana Roman, confesiune dureroasă la 8 ani de când a fost la un pas de moarte:„Soțul m-a hrănit, m-a spălat, m-a vegheat, deși…’

Cu toate acestea, sora Elenei Gheorghe afișează o siluetă impecabilă, de care are mare grijă. La scurt timp după sărbătorile pascale, Ana a plecat în Dubai, iar fotografiile postate dovedesc că e într-o formă de zile mari. Pentru asta s-a pregătit temeinic, după cum le-a mărturisit și fanilor ei.

„Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână', a declarat Ana Gheorghe, în exclusivitate pentru click.ro.

Postul intermitent este un mecanism de alimentație care alternează perioade de post mai lungi decât cele de peste noapte (8-12 ore) cu perioade în care mănânci. Așadar, perioadele pe care le poți alege sunt: 16/8 (postești 16 ore/zi, în celelalte 8 mănânci), 5:2 (postesti 2 zile/săptămâna – în cele 2 zile se restricționează caloriile la 5-600/zi), Metoda Mănâncă-Stop-Mănâncă (postești 24 de ore, de 1-2 ori/săptămână).

Între Elena și Ana sunt doar 11 luni diferență

Elena Gheorghe a avut norocul de a face parte dintr-o familie mare, cu mai mulți frați, cu care nu s-a certat niciodată în copilărie. Relația dintre Elena Gheorghe și sora ei, Ana, a fost mereu una specială. Singurele lor dispute au fost însă pe seama hainelor și a accesoriilor.

Dat fiind faptul că între Elena și Ana Gheorghe este o diferență de doar 11 luni, singura problemă pentru ele a fost că, în copilărie, mama lor avea obiceiul de a le îmbrăca identic, făcându-le să pară gemene. Drept urmare, de-a lungul adolescenței, singurele dispute între cele două erau legate de haine și accesorii.

Întâmplarea face că acum Ana are un business în domeniul vestimentar, iar Elena chiar și-a ajutat sora, făcându-i reclamă în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton