Codin Maticiuc dezvăluie ce se întâmplă în cluburi: "90% dintre oameni sunt drogați. Și copii"

 Oana Pantazi
.

Codin Maticiuc a deschis recent un subiect care a făcut vâlvă în mediul online – vedeta a povestit pe canalul său oficial de YouTube ce se întâmplă în cluburi, făcând dezvăluiri îngrijorătoare despre consumul de droguri în rândul tinerilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Codin Maticiuc a stîrnit vâlvă în social media după ce a făcut, pe canalul său de YouTube, dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, în cluburi. Acesta a vorbit despre petrecerile de 1 Mai de pe litoralul românesc și despre pericolele la care se expun tinerii în timpul acestor petreceri.

Codin-Maticiuc-1Codin-Maticiuc-1

Codin Maticiuc, adevărul despre ce se întâmplă în cluburi

Dat fiind că pe 1 Mai se dă startul petrecerilor la mare, Codin Maticiuc a abordat în vlogul său de pe YouTube un subiect care, de obicei, este ocolit – consumul de droguri în cluburi. Dat fiind că a avut dintotdeauna un ritm de viață extravagant și a fost un împătimit al vieții de noapte, Codin știe foarte bine cum stau lucrurile… Acesta a mărturisit că este la curent cu practicile din acele locații și a tras astfel un semnal de alarmă în privința consumului de droguri.

Citește și: Cum a devenit Codin Maticiuc și mai bogat printr-un cadou primit de la soțul Deliei: „Încă îl am'

Citește și: Cartea lui Codin Maticiuc, epuizată în primele 48 de ore:„Sunt oameni care spun că Nuțu Cămătaru le-a cumpărat pe toate’

Citește și: Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo: „Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie'

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț.Este total schimbată!

„Cred că merg la mare de 1 Mai de peste 20 de ani. Și nu știu dacă am ratat două dăți (..) O perioadă au dominat cluburile de noapte, după care au apărut chestiile astea de zi și tot felul de concepte în care petrecerile încep ziua. (…)

Ce se întâmplă acum e treaba asta cu drogurile. Sunt peste tot. Toată lumea e drogată. 90% dintre oamenii pe care îi vedeți dacă ajungeți într-un club de noapte sau de zi, în Mamaia, în Vama Veche, probabil și în Costinești unde sunt copii, sunt morți de drogați. Cu cocaină, MDMA, ecstasy, toate prostiile', a dezvăluit Codin Maticiuc în vlogul său de pe Youtube.

Drogurile nu sunt genul lui…

Codin Maticiuc (41) a devenit tată pentru prima oară în 2019, iar de atunci prioritățile sale s-au schimbat, micuța Smaranda fiind centrul universului său. Acum se implică mult mai mult în proiecte sociale, fiind cunoscut pentru implicarea sa în renovarea sau construirea de spitale, iar distracțiile au ajuns pe planul doi. Totuși vacanța de 1 Mai și-a petrecut-o, la fel ca pe vremuri, la mare.

Nu a ascuns că a participat, de 1 Mai, la un „festival de bubuială', unde nu i-a displăcut… Codin Maticiuc a vorbit despre consumul de droguri din cluburi, dar a mărturisit că nu l-a atras nici genul de muzică practicat acolo și, cu atât mai puțin, drogurile, el preferând alcoolul.

„Trebuie să te droghezi sau să te fi drogat cel puțin măcar o dată ca să înțelegi beat-ul ăla', a mai spus Codin.

Ce avere are Codin Maticiuc

Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani. După ce mult timp a fost acuzat că îi consumă banii tatălui său, Codin Maticiuc a arătat că și el știe să își câștige propriile venituri. În cadrul podcastului „La Mijloc’, acesta recunoaște că a cheltuit mai mult decât a produs până la vârsta de 41 de ani.

„Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult’, a spus el.

Șocat de afirmația făcută de actor, Cosmin Natanticu a reacționat imediat!

„Adică tu până la vârsta de 31 ai cheltuit câteva milioane?’, a întrebat comediantul.

Codin a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri că este adevărat. Până la 41 de ani a cheltuit câteva milioane, bani făcuți atât de el, cât și de familia lui.

„De ce 30 și un pic? Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane’, a răspuns Codin Maticiuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton