Mesajul transmis de sora lui Cristiano Ronaldo, după unul dintre gemenii fotbalistului a murit: "Alături de tine..."

 Raiciu Adriana
.

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Partenera fotbalistului a născut prematur, iar băiețelul nu a mai putut lupta. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de sportiv, pe contul său de socializare. La puțin timp după, Katia Avero, sora acestuia, a postat și ea un mesaj dureros.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În luna octombrie a anului trecut, Cristiano Ronaldo și iubita lui anunțau că vor deveni părinți de gemeni. Georgina era însărcinată cu o fetiță și cu un băiețel, iar imaginile cu aceasta însărcinată au apărut imediat pe rețelele de socializare. În urmă cu doar câteva zile, vedeta a născut prematur, iar băiețelul nu a mai putut lupta și s-a stins din viață.

Copiii-lui-Ronaldo-1Copiii-lui-Ronaldo-1

Anunțul cel trist a fost făcut chiar de sportiv pe contul său de socializare. La scurt timp după, Katia Avero, sora lui Cristiano Ronaldo, a postat și ea un mesaj pe Internet, dar și o fotografie. Iată ce a scris aceasta!

Citește și: Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Citește și: Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo.Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:'O imensă fericire'

Citește și: Lidia Buble, după ce a fost fotografiată din nou în compania lui Horațiu Nicolau:„Oricine își dorește o familie, copii…’

Mesajul transmis de sora lui Cristiano Ronaldo, după unul dintre gemenii fotbalistului a murit

Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo și iubita sa sunt devastați de pierderea suferită. De asemenea, cei doi au rugat să li se respecte intimitatea, iar acum cel mai importat este ca Georgina si fiica ei să fie bine.

La puțin timp după anunțul cel trist, sora lui Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de socializare. Katia i-a transmis fratelui ei că îl iubește și că le este alături în aceste momente dificile.

Te iubesc și toată inima mea este alături de tine. Dumnezeu să aibă grijă de toate și să îți întărească drumul. Îngerașul nostru este în brațele tatălui, iar fetița noastră, care e aici puternică și sănătoasă, ne va învăța de fiecare dată că doar iubirea contează', a scris Katia pe rețelele de socializare.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj dureros pe contul său de socializare, în care își anunța fanii că unul dintre gemenii săi a murit, dar cerea ca oamenii să fie înțelegători cu familia lui în această perioadă dificilă.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!’, este mesajul celor doi pentru fani.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton