Paula Seling, concert emoționant în biserică, în Săptămâna Mare: „Ce s-ar face inima fără iubire…”

 Borcilă Andreea
.

Paula Seling a susținut un concert emoționant în biserică, în Săptămâna Mare. Artista a interpretat mai multe cântece de pricesne atât în Năsăud, cât și în Brașov, unde le-a vorbit enoriașilor despre cât de importantă este iubirea. Vedeta a anunțat și că va lansa o piesă religioasă, cu videoclip, în Joia Mare. 

 CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Paula Seling a susținut un concert de pricesne în data de 18 aprilie la Catedrala Ortodoxă Sfântul Nicolae din Năsăud. Ziua următoare, vedeta a plecat la un alt concert pentru a le cânta enoriașilor la Biserica Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Mina din Brașov. 

paula-seling-8paula-seling-8

Artista va lansa un videoclip al unei melodii religioase, în Joia Mare, închinate Maicii Domnului. Cântecul este scris de Sfântul Nectarie din Eghina. Deși este a doua oară când interpretează melodia, Paula Seling simte de parcă o cântă pentru prima dată.  

Citește și: Cleopatra Stratan, Paula Seling şi Ion Paladi te invită să descoperi universul Dulcinella!

Citește și: Îl mai ții minte pe Ovi, care a cântat cu Paula Seling la Eurovision?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto:”Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Citește și: Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc:„Îi place foarte mult să îl vadă pe tata…'

Paula Seling, concert emoționant în biserică, în Săptămâna Mare

Paula Seling a susținut un concert marți, 19 aprilie, în Biserica Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Mina din Brașov. Vedeta a povestit pentru Fanatik.ro că a fost o bucurie să se afle acolo, în Săptămâna Mare, și că a mai cântat la hram, în urmă cu doi ani de zile. De altfel, vedeta le-a urat tuturor sărbători cu bine. Paula Seling și-a început recitalul de la Brașov cu vorbele scrise de Apostolul Pavel despre cât de importantă e iubirea. 

„Pentru că iubirea ține lumea laolaltă, iubirea dintre noi, iubirea oamenilor pentru oameni și pentru tot ceea ce ne înconjoară și tot ceea ce a fost dat de Dumnezeu. Ce s-ar face inima fără iubire… dacă nu ar cunoaște iubirea? Nu-i așa? Ar fi un haos total. Mergem mai departe la un cântec ‘La umbra crucii tale', a transmis artista.

Paula Seling va lansa o piesă bisericească în Joia Mare 

Artista a mai interpretat o melodie religioasă, „Pe tine te fericim', un imn închinat Maicii Domnului, scris de Sfântul Nectarie din Eghina. Vedeta a cântat pentru a doua oară acest cântec, pe care l-a înregistrat și al cărui videoclip îl va lansa în Joia Mare a Paștelui. 

„Dacă v-a plăcut acest cântec bisericesc vă invit să urmăriți și un videoclip, pe care urmează să îl lansez joi, 21 aprilie, și de abia aștept. Am muncit mult la el.

Este pentru a doua oară când am cântat această melodie, dar e ca și când o cânt prima dată. Pentru mine este foarte mult în acest imn, așa că intrați pe pagina mea.

Și pentru că suntem în pragul Învierii Domnului, când, de fapt, lumea toată reînvie, simbolul primăverii este acesta… 

Aș vrea să vă cânt un cântec, pe care l-am ascultat în Ardeal, anul trecut, în decembrie. Dar eu cred că acum este și mai potrivit să îl cânt, ‘A mai trecut un an', a mai spus Paula Seling pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton