Smiley i-a făcut o declarație de dragoste în versuri iubitei sale, Gina Pistol: "Tu îmi ești, tu îmi vei fi"

 Dumitrache Laura
.

Smiley trăiește o poveste de dragoste alături de Gina Pistol. De câțiva ani, cei doi formeză un cuplu, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Artistul a lansat melodia „Mai mult de-o viață', reprezentând o declarație de dragoste pentru mama fetiței sale. Gina Pistol joacă în videoclipul partenerului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol s-au ferit la început să se afișeze împreună, iar vreme de ceva timp și-au ținut relația secretă. După ce au fost surprinși împreună, cei doi îndrăgostiți au decis să recunoască și să își trăiască iubirea la fel de discret. Anul trecut, în luna martie, Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine, rodul iubirii dintre ea și Smiley.

Smiley piesaSmiley piesa

Smiley se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Artistul a are un mare succes pe plan muzical, iar în viața personală este mai fericit ca niciodată. Viața cântărețului și a iubitei sale s-a schimbat complet după ce fiica lor a venit pe lume. Josephine va împlini un an pe 9 martie.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, secvențe reale de dragoste în public:”Unele iubiri luptă să rămână până la sfârșit”

Citește și: Smiley, după ce a fost criticat pentru filmulețul în care se sărută cu Gina Pistol:„Pentru cei scandalizați…'

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Citește și: Cum arată Brigitte Sfăt fără machiaj sau Photoshop:„M-am îngrășat 8 kg'

Smiley i-a făcut o declarație de dragoste în versuri Ginei Pistol

Smiley a produs un serial muzical care curprinde 5 acte. Recent a lansat ultimul episod care dă și numele proiectului „Mai mult de-o viață'. După ce a lansat primele patru episoade ale serialului „Locul sfințește omul', „Nu mai există dup-aia', „Purtat de vânt' și „Mi-aduc aminte', artistul a surprins cu ultima parte a serialului muzical. Dacă primele părți au curprins povestea unei prietenii infantile urmată de o iubire pasională și ulterior trădată, Smiley vine cu ultima parte. „Mai mult de-o viață' este despre povestea matură pe care o trăiește alături de iubita sa. Cântărețul îi face o declarație de iubire în versuri Ginei Pistol.

„De-aș avea mai mult de-o viață, te-aș iubi de două ori, până dincolo de stele, până dincolo de nori. Dac-aș lua-o de la capăt, tot pe tine te-aș iubi, ești cu totul peste toate, tu îmi ești, tu îmi vei fi', spune refrenul celei mai noi piese ale lui Smiley.

Smiley, despre ultima piesă lansată

Smiley este fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta se află pe scenă de aproape 20 de ani, iar de-a lungul anilor a reușit să rămână constant și să ofere publicului melodii de neuitat. „Mai mult de-o viață', este ultimul episod din seria de 5 a serialului muzical. Este coproducția HaHaHa Production și Cat Music. Are versurile compuse de Smiley și Nosfe, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria(Smiley), Nosfe, Lucian Nagy, Florin Boka, Roland Kiss și producția realizată de Lucian Nagy, Florin Boka,

Artistul a vorbit despre ultima filă din serialul său muzical în 5 acte. „Iubirea moare sau supraviețuiește parcursului unei vieți? Sufletele iartă și se regăsesc sau păstrează urmele suferinței și închid porțile? În fiecare poveste, verdictul depinde de protagoniști. În serialul «Mai mult de-o viață», finalul este spus de noi, de Gina și de mine, și de felul în care vedem noi iubirea'.

Gina Pistol apare în videoclipul lui Smiley

Gina Pistol apare în cel mai nou videoclip lansat de Smiley. Prezentatoarea de la Antena 3 își susține iubitul necondiționat și a acceptat să apară în piesele lansate de Smiley. Povestea piesei arată doi copii care se îndrăgostesc unul de altul, iar când au crescut și-au dat seama că trebuie să fie împreună pentru totdeauna.

La finalul piesei, Gina și Smiley apar într-un cadru extrem de emoționant. Serialul muzical „Mai mult de-o viață', este compus din 5 episoade construite ca scurtmetraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de dragoste fără sfărșit.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton