Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19: "Treaba asta m-a cam dat peste cap..."

 Raiciu Adriana
.

Simona Gherghe trece printr-o perioadă dificilă. Prezentatoarea de televiziune a fost infectată cu COVID-19 și a fost înlocuită de Gabriela Cristea la Mireasa – Urzeala soacrelor. La scurt timpă după ce a aflat că i-a ieșit testul pozitiv, vedeta a spus ce simptome are, dar și faptul că și fiul ei, Vlad, a fost infectat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe anunțat, în urmă cu patru zile, că a fost infectată cu COVID-19 și că va fi înlocuită la emisiunea Mireasa de Gabriela Cristea. Vedeta și-a petrecut în această perioadă de izolare mai mult timp pe rețelele de socializare și le-a împărtășit oamenilor detalii despre starea ei de sănătate.

simona-gherghesimona-gherghe

Prezentatoarea le-a spus internauților ce simptome a avut, dar și faptul că fiul ei, Vlad, a fost și el infectat cu noul coronavirus. Iată cum se simte vedeta la momentul actual, dar și ce spune despre starea de sănătate a fiului ei.

Citește și: Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor:„De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă’/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Pandrea, atac dur către Alexandru Papadopol:„O chestie de bun-simţ. S-a întâmplat de fiecare dată

Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19

Simona Gherghe anunța că a fost infectată cu COVID-19 și că nu se simte deloc bine. Vedeta se află de mai bine de patru zile în izolare și spune că a avut mai multe simptome, dureri de gât, frisoane, nas înfundat și tuse.

Prezentatoarea a mai spus faptul că a avut și insomnii. La început a crezut că nu poate să doarmă de la stres, însă apoi a realizat că totul se întâmplă de la faptul că este infectată cu COVID-19.

Azi noapte, cred că a fost prima dată de când am Covid de când am dormit mai bine. Am niște insomnii îngrozitoare și am vorbit cu niște prieteni care au avut virusul. Aparent este un simptom al acestei boli. Eu credeam că este de la stresul meu, să nu se îmbolnăvească cei dragi și așa mai departe. Poate că este și asta, că te gândești, după doi ani în care te-ai vaccinat și ai făcut tot ca să nu te îmbolnăvești, l-ai luat. În fine, cel mai tare mă dau peste cap insomniile. Îmi fac teste zilnice, abia duminică o să fac un PCR.”, a mai povestit prezentatoarea de la Mireasa.

În a patra zi de izolare, vedeta a spus că se simte mai bine, însă a făcut și un anunț trist. Mai exact, le-a spus internauților faptul că și fiul ei a fost infectat cu COVID-19. Însă, se pare că starea de sănătate a băiatului este una destul de bună.

Vlad pare că nu are simptome și se simte bine. Ba chiar mai mult, chiar este destul de energic în această perioadă.

„Sunt în ziua a patra. Mă simt un pic mai bine, dar moral nu sunt deloc ok. Și Vlad a luat virusul. Aseară am primit rezultatul testului PCR și este pozitiv. El se simte bine, este super energic. Nu pare să aibă simptome, în afară de o tuse pe care o avea oricum de la o răceală recurentă. Recunosc, treaba asta m-a cam dat peste cap.”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton