Smiley, declarație de dragoste în public pentru Gina Pistol. Cum i-a răspuns la întrebarea „mă mai iubești?”

 Borcilă Andreea
.

Smiley, declarație de dragoste în public pentru Gina Pistol. Cei doi formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz. După ce au devenit părinții unei fetițe superbe, relația dintre Smiley și Gina Pistol s-a unit și mai mult. Recent, artistul i-a dezvăluit frumoasei blondine cât de mult o iubește. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar acum un an deveneau părinții unei fetițe perfect sănătoase, Josephine. Atât Smiley, cât și Gina Pistol sunt mereu activi pe rețelele sociale, pentru a ține legătura cu fanii lor. Recent, Smiley a ales să le răspundă celor curioși la întrebări legate de relația lui cu frumoasa blondină.

Smiley-scaled-1Smiley-scaled-1

Smiley este mereu activ în social media, iar de data asta a decis să le răspundă fanilor la întrebări. Printre admiratori, s-a aflat și Gina Pistol care l-a întrebat pe tatăl copilului ei dacă o mai iubește.  

Citește și: Ce relație are Smiley, de fapt, cu părinții lui:„Ne-am spus lucrurilor pe nume, în față'

Citește și: 24 de întrebări cu Smiley. Ce admiră cel mai mult la o femeie:”Povestea din spatele privirii, simțul umorului și căldura cu care iubește”

Citește și: De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni:„Mi-a fost foarte frică'

Citește și: Cum a cerut-o de soție Virgil Ianțu pe iubita lui, Roxana:„Ne iubim de 20 de ani'

Smiley, declarație de dragoste în public pentru Gina Pistol 

Smiley a făcut o declarație de dragoste emoționantă pentru Gina Pistol. Artistul a răspuns unor întrebări pe pagina sa de Instagram, unde a dezvăluit cât de mult o iubește pe mama copilului său.

Fosta gazdă de la Asia Express l-a întrebat pe Smiley, partenerul său de viață, dacă o mai iubește, scrie Fanatik.ro. Artistul i-a răspuns foarte sincer: 

„Mă mai iubești?', a scris Gina Pistol pe Instagram. 

„De două ori mai mult', a replicat cântărețul.

Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, a împlinit un an

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol a împlinit de curând un an. Părinții sunt în culmea fericirii, motiv pentru care au sărbătorit unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața lor. Smiley nu a ezitat să scrie în social media cât de bucuros este și cât de frumoasă le-a făcut viața Josephine. 

„Nu știu despre alții, dar pentru mine, 9 martie nu e ziua bărbatului! Josephine împlinește azi 1 an!

1 an de iubire pură, 1 an de când ne-ai făcut pe mine si pe Gina părinți, 1 an de când zâmbim, ne emoționăm și ne bucurăm în fiecare zi,

1 an de când viața noastră e mult mai frumoasă pentru că o privim prin ochii tăi! La mulți ani, Josephine', a transmis Smiley, mai scrie sursa citată.

Smiley și Gina Pistol au decis că nu îi vor arăta fața lui Josephine pe rețelele de socializare, pentru a o proteja.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum', a transmis Gina Pistol pe Instagram.

Cum au petrecut Smiley și Gina Pistol alături de micuța Josephine

Profitând de vremea caldă de afară, Smiley și Gina Pistol au scos-o pe Josephine la plimbare, scrie Wowbiz.ro.

Îmbrăcați lejer, cei doi s-au plimbat de mână cu Josephine prin pădurea din apropierea locuinței lor. Fiind extrem de bucuroși și încântați că Josephine a crescut atât de repede, încât acum deja face singură pași.

Prin venirea pe lume a lui Josephine, viața celor doi a căpătat alt sens, motiv pentru care, cuplul de părinți-vedetă imortalizează fiecare moment în care Josephine este în prim-plan, mai scrie sursa citată.

Și astăzi, prin pădure, cântărețul și-a filmat fetele mergând de mână, voioase, ulterior, el și Josephine s-au lăsat pozați.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton