Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble. Ce trebuie să facă polițiștii

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat ce decizie au luat judecătorii în procesul de mită în care e implicată Lidia Buble. Anul trecut, cântăreața ar fi fost oprită pe străzile din București de către doi oameni ai legii care i-ar fi cerut mită. Atunci, artista le-ar fi dat fiecăruia câte 450 de lei, după ce aceștia ar fi constatat că vedeta circula fără să aibă declarația pe propria răspundere necesară în contextul pandemic din 2021. Iată ce hotărâre s-a luat acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, s-a aflat ce decizie au luat judecătorii în procesul de mită în care e implicată Lidia Buble. Anul trecut, în noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, artista ar fi dat 900 de lei mită unei patrule de poliție în care se aflau doi agenți. Acum, judecătorii au luat o hotărâre importantă în acest caz.

lidia-buble-1lidia-buble-1

În acea noapte, cei doi polițiști i-ar fi cerut Lidiei Buble câte 450 de lei fiecare, pentru că artista ar fi fost prinsă circulând pe străzile Capitalei fără să aibă asupra ei declarația pe propria răspundere. Aceasta din urmă era necesară în contextul pandemic de atunci, din 2021.

Citește și: Ce a răspuns Lidia Buble când a fost întrebată, de față cu Răzvan Simion, dacă este într-o relație:”Tu vrei să mă prinzi și…”

Citește și: Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră:mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficiale

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, replică dură pentru Reghe:”Te faci din ce în mai mult de râs”

Citește și: Anamaria Prodan, față în față cu iubita lui Reghe, după ce Corina Caciuc a dat-o în judecată:„Am să aduc martori ca să…'

Ce decizie au luat judecătorii în procesul în care e implicată Lidia Buble

Ulterior, cazul a fost preluat de către anchetatori, atunci când Lidia Buble ar fi sunat un prieten pentru a se sfătui în legătura cu situația în care artista se afla atunci. Cântăreața nu ar fi știut însă că amicul ei ar fi fost cercetat de DIICOT într-o problemă privind siguranța națională.

În acea seară, deoarece Lidia Buble nu ar fi avut bani la ea, cei doi polițiști ar fi escortat-o pe artistă până acasă. Cântăreața ar fi luat de acolo cardul, iar apoi ar fi mers la cel mai apropiat bancomat. Acasta ar fi scos suma pe care i-ar fi cerut-o oamenii legii.

Ce trebuie să facă polițiștii

Polițiștii au fost trimiși în judecată, iar, de curând, magistrații le-au pus sechestru pe conturi. În plus, cei doi oameni ai legii sunt obligați să returneze banii pe care i-ar fi luat de la Lidia Buble, scrie spynews.ro.

Pe deasupra, instanțele de judecată le-au respins polițiștilor cererea de ridicare a controlului judiciar. Așadar, cei doi oameni ai legii sunt nevoiți să meargă în continuare să semneze la secția de poliție. Totodată, ei trebuie să anunțe de fiecare dată când părăsesc localitatea.

De ce a lipsit Lidia Buble două săptămâni de pe Instagram

Mai bine de două săptămâni, Lidia Buble a lipsit de pe rețelele de socializare. De curând, ea a apărut la Radio Zu cu un nou look! Cântăreața nu mai este blondă, ci șatenă și are părul mai lung. Fanii au fost luați prin surprindere când Lidia Buble și-a făcut în sfârșit apariția, după două săptămâni, în cadrul matinalului prezentat la radio, de Mihai Morar.

Toată lumea a crezut că Lidiei Buble i-a fost spart contul de Instagram pentru că ea era o prezență foarte activă, care își ținea fanii la curent cu orice face zi de zi. Nu a fost, însă, așa și Lidia Buble a explicat de ce și-a șters toate pozele de pe Instagram și toate persoanele pe care le urmărea.

„Nu am avut contul spart. Am făcut o cură de detoxifiere de la rețeleled sociale. Am șters tot și pentru că am făcut schimbarea asta de look. Nu mă mai regăeam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare.

Mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Am vrut să dau unfollow la toată lumea. Mă mai mâncau mâinile să mai intru să văd ce s-a mai postat.

Voiam să intru să fac un story și după aceea îmi dădeam seama că nu am voie să fac story. Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez că simt nevoia sa schimb, să fac ceva’, a declarat Lidia Buble. 

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton