Sînziana Iacob este însărcinată pentru prima dată: „Sunt cea mai fericită”

 Lupescu Anca
.

Sînziana Iacob, cunoscută drept Sînziana Sooper, este însărcinată și va deveni mămică pentru prima oară. Cunoscuta vloggeriță și-a anunțat fanii că așteaptă un copil prin intermediul unui videoclip filmat alături de soțul său. Cei doi au dat vestea cea mare într-un mod emoționant, iar felicitările au început să curgă și din partea prietenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sînziana este un adevărat influencer. Ea trăiește simplu și se bucură de toate momentele din viața ei. Este pozitivă mereu, colorată și plină de viață. Postările ei, de la tutoriale de make up, până la aventuri, călătorii și multă creativitate, îi inspiră zi de zi pe alții. Vorbește despre ea ca fiind o femeie simplă și căreia îi place să se bucure de orice îi oferă viața.

'Eu trăiesc în prezent în fiecare zi și încerc doar să am fiecare zi cât mai fericită și cât mai bună pentru mine. Am impresia că atunci când ești super fericit în prezent, îți atragi și un viitor foarte frumos. În primul rând părinții mei sunt super optimiști și veseli și de când sunt mică am trăit într-un mediu foarte pozitiv, dar bineînțeles că am avut și eu momente mai grele în viața mea, și încă le am, doar că nu mi se pare neapărat că trebuie să le arăt în social media, și să mă plâng și să fac o dramă, pentru că oricum mi se pare că e destul negativism în jurul nostru, și eu încerc așa, să transmit vibe pozitiv în jur', spunea Sînziana Iacob în urmă cu ceva timp.

Sînziana Iacob este însărcinată și va deveni mămică

Acum, fericirea ei s-a dublat. În februarie 2020 s-a căsătorit cu Alexandru, iubitul ei, iar acum cei doi așteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

1U3A36151U3A3615

Sînziana este una cele mai apreciate vloggerițe de la momentul actual. În trecut, frumoasa blondină făcea parte din echipa Black&White, alături de Cudeea, soția lui Skizo Skillz, mămică de doi copii acum. Cele două sunt foarte bune prietene, ambele fiind pasionate de estetica frumosului, extrem de creative și cu un vibe foarte pozitiv. Acum, Sînziana și Deea vor mai avea ceva în comun: copiii. Prietena Sînzianei a reacționat la videoclipul ei în care anunța că va fi mămică. Extrem de emoționată, Deea a felicitat-o și a postat o conversație dintre ea și Sînziana Iacob.

„Parents to be 🙏 În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumina Divină, Pură și Curată, ca o picătură de roua. În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifica splendoare! În inimamea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare! 🤍
Te iubesc @alexandru.iacob_  !
Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!”, a scris Sinziana Iacob, pe Instagram. 

Povestea de dragoste dintre Sînziana Iacob și Alexandru Iacob

Sînziana Iacob și Alexandru Iacob s-au cunoscut pe internet. Ea a vorbit despre povestea lor de dragoste și cum a început totul. S-au mutat împreună după o săptămână de la prima întâlnire, iar acum Sînziana Iacob este însărcinată cu Alex și ei continuă să își trăiască povestea de dragoste.

„Vai, e foarte lungă povestea și drăguță în același timp. Dar o să încerc să o spun pe scurt. În urmă cu cinci ani, Alex a participat la un cooking show, pe care l-a și câștigat. Iar mama urmărea mereu acea emisiune cu sufletul la gură. El era concurentul ei favorit și întotdeauna mi-l lăuda: „E un băiat, Alex, atât de talentat, mamă! Vaaai, nu ai idee, e genial și îl cheamă Iacob, la fel cum ne cheamă pe noi. E blonduț cu ochi albaștri, un băiat cu bun simț, știi că mie-mi plac oamenii potoliți, hai și tu să te uiți cu mine la emisiune să-l vezi!'. Și întotdeauna eu o refuzam și-i spuneam că nu mă interesează. Întâmplarea și destinul bun au făcut să mă aflu în camera ei, călcând o rochie, exact într-un moment în care a început emisiunea și l-am văzut preț de o secundă, apoi am ieșit rapid din cameră, să nu o las pe mama să creadă că vreau să mă uit în continuare (râde). Secunda aia a fost de ajuns să văd că e un om special, cu o aură frumoasă. După un an de la această întâmplare, l-am văzut întâmplător pe stradă și l-am rugat să facă o poză cu mine, ca să i-o trimit mamei, evident. Apoi ne-am luat la revedere, fără să facem schimb de numere de telefon sau de conturi de Instagram', povestea Sînzi.

Citește și:

Alina Pușcău, adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio: „Ne-am cunoscut la Paris'. Când a ajuns mama actorului în România / EXCLUSIV

Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie'/ EXCLUSIV

Cove lipsește de la Vorbește Lumea! A fost testat pozitiv pentru COVID-19: cum se simte

Destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească pe Facebook și să se înfiripe ceva mai mult între ei.

Abia după un an, ne-am găsit unul pe celălalt pe Facebook și am început să discutăm. După câteva zile l-am întrebat: „Alex, tu ești gay sau ai iubită?' Iar el mi-a spus „Nuuuu, de ce întrebi așa ceva?' I-am spus că nu înțeleg de ce nu m-a invitat în oraș și stă doar la discuții virtuale. Răspunsul lui mi-a plăcut la maximum! „Dacă aș ieși cu tine în oraș, aș leșina de emoție!' Hahaha! Până la urmă ne-am văzut și nu am leșinat de emoții, dar nici mult nu mai aveam. Și de atunci suntem nedespărțiți. Ne-am mutat împreună după o săptămână', povestea Sînziana acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton