Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: "Îi doresc să..."

 Cica Cristina
.

Se anunță un an plin pentru Culiță Sterp! A plecat la Survivor în echipa Faimoșilor și va deveni tată pentru prima oară. Cea de-a doua veste a fost primită cu seninătate și de către fosta soție a artistului, Carmen de la Sălciua. Iată ce mesaj i-a transmis fostului partener și ce spune despre actuala lui iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit definitiv după o relație extrem de controversată, marcată de numeroase certuri și împăcări. Au existat acuzații de infidelitate, au divorțat, apoi au mai existat câteva tentative de împăcare, dar relația s-a terminat în cele din urmă.

Culiță Sterp a început apoi o relație cu Daniela Iliescu, în brațele căreia și-a găsit liniștea și fericirea. Se pare că lucrurile au evoluat rapid în cazul lor, dat fiind că cei doi vor deveni curând părinți.

Carmen-de-la-Salciua-Culita-Sterp-1Carmen-de-la-Salciua-Culita-Sterp-1

Culiță Sterp va deveni tată pentru prima dată

Daniela Iliescu ar fi trecut deja de primul trimestru și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

Emoțiile sunt mari de ambele părți, iar Culiță Sterp este cu atât mai îngrijorat dat fiind că va trebui să lipsească o perioadă după ce a acceptat provocarea Survivor.

Totuși, solistul preconizează că se va întoarce până în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Citește și: Cine este Culiță Sterp de la Survivor.Scandalul în care a fost implicat cu fosta soție

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Citește și: Gabriela Cristea revine în televiziune!A semnat contractul pentru o nouă emisiune

Citește și: Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Iubita lui Culiță Sterp, însărcinată în patru luni

‘E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați. Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor, au declarat apropiații lui Culiță Sterp pentru Wowbiz.

Vestea a aflat-o și Carmen de la Sălciua, fosta sa soție. Artista nu-i poartă ranchiună fostului partener și subliniază că povestea lor s-a terminat de mult, în ciuda tuturor tentativelor de împăcare pe care le-au avut. Acum nu i-a mai rămas decât să-i transmită urări de bine pentru noua postură.

Carmen de la Sălciua: „Să fie fericit! Are o femeie frumoasă alături”

Carmen de la Sălciua susține că se bucură pentru Culiță Sterp, care ar trebui să prețuiască ceea ce are. Despre actuala iubită a concurentului de la Survivor susține că este o femeie frumoasă și le dorește celor doi să fie fericiți.

'Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem de mult pe drumuri diferite.

A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat! Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc bine! Să fie fericit! Are o femeie frumoasă alături și vine și un omuleț',a transmis Carmen de la Sălciua.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton