Ce simptome a avut Monica Anghel în primele zile de COVID-19: „Ca atunci când ai fi bătut rău de tot”. Cum se simte acum

 Miniosu Alexandra
.

Monica Anghel a povestit ce simptome a avut în primele zile de COVID-19, după ce s-a infectat, deși avea ambele doze făcute. Marea artistă a oferit detalii despre starea ei de sănătate, precizând că în primă fază, s-a simțit destul de rău, de parcă ar fi fost „bătută rău de tot'. Iată cum se simte în prezent celebra cântăreață!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a vorbit despre simptomele avute în primele zile de COVID-19. Marea cântreață s-a infectat cu virusul din China, deși își făcuse ambele doze anti-COVID-19. Acest lucru a luat-o prin surprindere, pentru că nu se aștepta și le-a transmis fanilor să aibă mare grijă de ei, pentru că nimeni nu știe când se poate îmbolnăvi.

mon2mon2

Monica Anghel a dezvăluit cum se simte acum. Vedeta și-a liniștit fanii, mărturisind că etapa mai grea a bolii a trecut, iar acum este mai bine. Potrivit spuselor cântăreței, ea mai are de stat doar o săptămână în carantină și speră să revină la ritmul ei normal, după perioada delicată.

Citește și: Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt:”În cazul meu, boala a debutat cu…”

Citește și: Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt:„Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate'

Citește și: O mai ții minte pe „Dădaca' Fran Drescher?Are 64 de ani acum și a avut o viață ca un film de groază!

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:„Realitatea părea un coşmar'/ EXCLUSIV

Ce simptome a avut Monica Anghel în primele zile de COVID-19

Celebra artistă a povestit că în primele zile de infectare cu COVID-19 i-a fost destul de greu. Simptomele au fost destul de accentuate, iar vedeta s-a simțit atunci de parcă cineva ar fi bătut-o. Din fericire, nu au apărut însă complicații, fiind vorba doar despre o variantă ușoară a bolii.

„Sunt bine. Mai am de stat în casă încă o săptămână. Se spune că atunci când te simți mai bine începi să te machiezi. Sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână destul de dificilă, primele zile au fost mai complicate.

Ce simptome am avut? Ca atunci când ai o gripă teribilă, ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot. Nu am avut complicații. A fost o variantă ușoară a acestui virus', a declarat Monica Anghel în emisiunea Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

„Le mulțumesc doctoriței mele, domnului Viorel Păunescu, lui Gigi Becali'

În același timp, Monica Anghel a ținut să le mulțumească public celor care au contribuit la însănătoșirea ei. Printre persoane s-au numărat doctorița ei, Viorel Păunescu, dar și Gigi Becali. A primit niște medicamente de la latifundiar, ce i-au fost de mare ajutor.

„Vreau să le mulțumesc foarte mult doctoriței mele, domnului Viorel Păunescu, lui Gigi Becali, care mi-au trimis niște medicamente care se găsesc foarte greu. În momentul în care au aflat că am luat și eu acest virus mi-au trimis aceste medicamente', a adăugat ea.

Monica Anghel stă în carantină cu fiul ei

Totodată, Monica Anghel a vorbit și despre fiul ei. Din fericire, el a ieșit negativ în urma testului COVID-19. Locuiesc doar ei doi momentan, soțul artistei stând cu mama și fratele cântăreței în perioada carantinei. Artista a povestit că a fost condamnată de unii oameni că s-a vaccinat și nu înțelege de ce, pentru că a fost strict decizia ei.

„Băiețelul meu e bine, el a ieșit negativ. Soțul meu nu a fost cu noi în casă. El stă cu mama și fratele meu. Doar eu și băiețelul meu drag stăm împreună.

Eu am fost condamnată de unele persoane că m-am vaccinat. A fost decizia mea, eu nu am ieșit nicăieri să conving pe nimeni să se vaccineze, nici să nu se vaccineze. Consider că este o chestiune care ține de fiecare om în parte, eu așa am decis pentru mine', a mai spus vedeta.

Mesajul Monicăi Anghel pentru cei care au condamnat-o că s-a vaccinat

Monica Anghel a mai dezvăluit că acum nu mai trebuia să facă a treia doză de vaccin anti-COVID-19, pentru că a luat deja virusul. Vedeta speră ca pandemia să se termine cât mai repede, ca lumea să poată reveni la normal.

„Este strict părerea fiecărui om. Cine sunt eu să judec pe cineva că s-a vaccinat sau nu. Eu am zis ce am făcut eu. Așa am considerat eu că este bine pentru mine. Mi se pare anormal să fiu judecată că am luat această decizie pentru mine. Îmi asum ceea ce hotărăsc eu pentru viața mea.

Nu mai trebuie să fac a treia doză de vaccin pentru că am luat acest virus și nu mai este nevoie. Mai târziu vedem, poate se termină și cu pandemia asta', a conchis artista.

Sursă foto: Facebook, captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton