Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie: "Multe cupluri se despart de la asta"

 Oana Pantazi
.

Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au o relație de 17 ani și 14 ani de mariaj, însă știrista nu s-a ferit să vorbească niciodată despre cel mai greu moment din căsnicie. Vedeta Kanal D a fost devastată când a aflat că nu poate rămâne însărcinată, însă susținerea soțului ei a ajutat-o să depășească acest moment dificil, iar acum sunt părinții unei fetițe superbe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar pentru asta stau mărturie cei 14 ani de căsnicie și o familie extrem de frumoasă, împlinită cu venirea pe lume a superbei Ingrid, fiica lor. Cuplul a trecut însă și prin momente dificile, în perioada în care Simona a urmat tratamente complicate pentru a deveni mamă.

Patruleasa-Simona-819×1024-1Patruleasa-Simona-819×1024-1

Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie

Vedeta Kanal d a vorbit nu o dată despre cele mai dificile momente din căsnicia ei, care au apărut la scurt timp după ce s-a căsătorit. Dat fiind că își dorea să devină mamă încă de foarte tânără, vestea că nu va putea să rămână însărcinată a devastat-o.

Eu îmi doream copii de multă vreme, eu mă vedeam mamă de pe la 20 și ceva de ani, nu a fost să fie, pentru că nici nu mi-am găsit pe cineva cu care să mă potrivesc și cu care să-mi doresc să fac un copil. Dar când m-am căsătorit cu Sabin, lucrurile au venit de la sine, adică faptul că ne-am căsătorit implicit se înțelegea că ne dorim și un copil sau că vrem să avem copii. Copilul s-a lăsat așteptat, a venit destul de greu, dar Doamne ajută, bine că a venit!', a mărturisit, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Citește și: Ce a făcut Simona Pătruleasa cu rochia de mireasă. A dat pe ea 12.000 de euro, în anul 2008, și a fost superbă!

Citește și: Secretul unei relații de 14 ani. Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au stat despărțiți doar 3 zile

Citește și: Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie’ are trei copii: „Bănuiesc că nu există părinți perfecți’ / EXCLUSIV

Citește și: Nora preferată a Reginei Elisabeta a II-a, devastată de moartea suveranei. Cum a fost surprinsă Contesa Sophie de Wessex

Dat fiind că Simona avea deja 35 de ani, timpul părea să nu mai aibă răbdare… În cele din urmă, vedeta Kanal D a ales fertilizarea in vitro, dar rezultatul s-a lăsat mult timp așteptat, trei proceduri nereușite, dintre care două în Germania și una în România. După investigații medicale amănunțite, știrista a recurs la tratamente, fertilizarea în vitro fiind soluția salvatoare. Chiar și așa, lucrurile nu au fost deloc simple, Simona trecând mai întâi prin trei proceduri nereușite, una efectuată în România și alte două în Germania.

„Mi se părea nedrept că trec prin așa ceva”

În cele din urmă fertilizarea in vitro a fost făcută în România cu succes, iar Ingrid a venit pe lume în septembrie 2021, însă drumul până acolo a fost unul care ar fi pus la încercare orice relație de cuplu. Din fericire, soțul ei a susținut-o în cele mai dificile momente, iar căsnicia lor a supraviețuit după ce a fost supusă celui mai greu test posibil.

Și pentru mine a fost foarte grea, pentru că mi se părea nedrept că trec prin așa ceva și nu-mi venea să cred. Dar Sabin m-a susținut enorm, adică fără ajutorul lui, nu aș fi reușit, clar! Pentru că știu cupluri foarte multe, care și-au dorit sau își doresc copii și nu au reușit sau chiar au ajuns să se despartă din cauza faptului că nu e ușor să treci prin așa ceva. Sunt momente foarte grele și dacă partenerul nu te susține întru totul, e foarte greu', a mai spus Simona Pătruleasa, pentru sursa citată.

Ulterior, Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof și-au mai dorit o surioară sau un frățior pentru fiica lor, însă după ce ea a pierdut sarcina la 10 săptămâni, au încetat să mai încerce.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton