Simona Pătrașc, ultima dorință înainte să piardă lupta cu cancerul. Ce a cerut "îngerul de la Visuri la cheie": "Oamenii să fie liniștiți"

 Laciu Andreea
.

Simona Pătrașc, tânăra care a murit la nici 19 ani, și-a pus o ultimă dorință care i-a făcut pe mulți să plângă. A dus o luptă cutremurătoare cu boala, dar răul a învins, iar ea a ținut să transmită un mesaj important înainte să se stingă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

I s-a spus „îngerul de la Visuri la Cheie” și a impresionat o țară întreagă cu povestea ei de-a dreptul sfâșietoare. S-a luptat până în ultima clipă cu cancerul, dar organismul ei nu a mai rezistat. Echipa emisiunii de la Pro TV i-a renovat casa în prima ediție din sezonul 8, în anul 2021. Anul acesta, pe 5 august, Simona Pătrașc pleca într-o lume mai bună.

simona-patrasc-1-1simona-patrasc-1-1

Simona Pătrașc de la Visuri la Cheie, ultima dorință

Atunci când și-a dat seama că nu mai are mult timp pe acest pământ, tânăra a purtat o discuție importantă cu o bună prietenă, psihoterapeut. Aceasta a dezvăluit într-o postare de pe Facebook ce i-a cerut Simona ca ultimă dorință.

„Într-o zi, am făcut o promisiune. Că am să fiu mesagerul unui copil ce va fi fost un înger. Că am să le spun tuturor cum a visat să plece de lângă noi. «Știi, îmi doresc mult ca atunci când va veni momentul, oamenii să nu se îmbrace în negru. Aș vrea ca ei să poarte alb, să fie liniștiți. Și aș mai vrea să poarte ceva, pentru mine: un zâmbet. Simona».

Astăzi, împlinesc dorința Simonei, copilul cu scântei în ochi, blând, înțelept și bun. Azi, cu acordul familiei, transmit acest mesaj și sper ca toți cei care o iubesc să împlinească ultimul vis pe pământ al acestui copil', a povestit prietena Simonei, pe Facebook.

Citește și: Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris: „A fost o nuntă mai atipică'

Citește și: Brigitte Pastramă, despre relația cu Ilie Năstase: „Am avut o căsnicie în trei. Mergeam cu fosta lui soție în concedii”

Citește și: Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie și-a cunoscut soțul pe un site de matrimoniale. S-au căsătorit după 3 săptămâni

Citește și: După ce a ținut foarte multe diete, Cornelia Rednic a ajuns să mănânce ciocolată fără să se îngrașe: „Dă rezultate'

A fost diagnosticată cu cancer în 2015

În anul 2015, medicii au descoperit o tumoare agresivă care îi punea viața în pericol. Au reușit să îndepărteze chirurgical țesutul respectiv, dar în anul 2018 lucrurile s-au înrăutățit. I-a fost amputat un picior, însă boala a continuat să avanseze.

Medicii de la spitalul Marie Curie au fost extrem de impresionați de Simona. Au numit-o „cel mai curajos și mai optimist copil” din câți au văzut vreodată. A luptat până la final, iar cu ultima ei dorință a vrut să le ofere liniște oamenilor din jurul ei, ca să le mai aline suferința.

Mesajul echipei Visuri la Cheie

Cei din echipa de la Pro TV au ținut să transmită public un mesaj deosebit de emoționant, după ce Simona Pătrașc a murit. Ei au fost impresionați de povestea ei, dar și de curajul cu care a înfruntat boala nemiloasă.

„Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătrașc, căreia echipa Visuri la cheie i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață. Echipa emisiunii Visuri la cheie transmite condoleanţe familiei îndurerate. Odihneşte-te în pace, Simona!', a transmis echipa emisiunii pe Facebook, conform Libertatea pentru femei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton