Cristina Almășan a născut o fetiță: "Nu mi-a fost ușor deloc"

 Laciu Andreea
.

Cristina Almășan a născut o fetiță perfect sănătoasă. Îndrăgita influenceriță a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde a postat câteva fotografii din spital, alături de un mesaj care i-a emoționat pe fanii ei. Este pentru prima oară când vedeta devine mamă, așa că a fost un moment cu atât mai special.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Și-a imaginat până în ultima clipă că nașterea va fi foarte ușoară, dar s-a înșelat. A trecut prin chinul a șase ore de travaliu, dar totul s-a terminat cu bine. Acum Cristina se bucură de fiecare clipă de când a venit pe lume fetița ei. Ea a făcut acum publice niște imagini din momentul în care s-a internat în spital, așteptând să nască și a recunoscut că nu a fost deloc simplu tot ceea ce a urmat după ce s-a pozat așa.

cristina-almasan-a-nascut-2cristina-almasan-a-nascut-2

Cristina Almășan a născut o fetiță

Sinceră așa cum și-a obișnuit fanii, îndrăgita influenceriță recunoștea că a luat 15 kilograme în plus de când a rămas însărcinată, într-o postare din data de 3 august.

„Fix așa vreau să nasc în apă: cu flori, gogoși, ochelari de soare și ceva opulență la gât și la Palazzo Versace în Dubai, dacă se poate, acolo unde o rugasem pe @pirvulescuana să-mi facă poza asta ca să par super șmecheră”, anunțase ea cu umor tot pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Acum a dezvăluit nașterea micuței tot pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de urmăritori.

'Astea sunt pozele de sâmbătă noaptea, când m-am internat în spital și când încă credeam ca e super ușor să aduci un copil pe lume. Dar ieri la 19:00 FIX FIX am născut natural, în apă, o fetiță drăgălașă tare, de 3,6kg și 53cm și nu mi-a fost ușor deloc', a explicat vedeta.

Citește și: Vloggerița Cristina Almășan este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Tăticul tău este foarte…”

Citește și: Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a ajuns la spital. Ce problemă i-au descoperit medicii:„Am mai aflat că are și…'

Citește și: Cristina Almășan, însărcinată în șapte luni, a dezvăluit sexul bebelușului:„Îmi doream să fie…'

Citește și: Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie: „Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi'

A născut în apă

Vedeta a decis să nască într-un mod deosebit. A preferat nașterea naturală, în apă. Alături de ea a fost partenerul ei de viață, care a ajutat-o pas cu pas și a încurajat-o. Cristina Almășan dezvăluia că a ales această variantă să-și aducă fetița pe lume deoarece apa relaxează musculatura și articulațiile.

'A asistat la tot momentul, și a suferit' odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot', a scris Cristina Almășan pe Instagram, conform Spynews.

Cine este tatăl copilului

Cristina Almășan este urmărită de mulți oameni și are fanii ei datorită activității de pe internet, dar se știu puține lucruri despre bărbatul care îi este alături.

Relația dintre mine și Ufuk, tatăl copilului, a început acum un an de zile, la fel de spontan ca foarte multe alte lucruri din viața mea, dar este, de departe, cea mai frumoasă relație pe care am avut-o vreodată și sunt foarte happy și recunoscătoare că a apărut el în viața mea’, a declarat Cristina Almășan, pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton